
Ως σεφ, έμαθα να σέβομαι την κάθε ιδιαιτερότητα, του κάθε πελάτη που επισκέπτεται το εστιατόριό μου. Έχω βαθιά επίγνωση και των θεμάτων υγείας που απασχολούν πολλούς από εμάς, όπως τις δυσανεξίες και τις αλλεργίες και φυσικά δε θα ήθελα εντός του εστιατορίου μου να συμβεί οποιοδήποτε περιστατικό επειδή αρνήθηκα να αλλάξω κάποιο υλικό σε πιάτο, το οποίο θα διακινδυνέψει την υγεία κάποιου πελάτη μου.
Οι Τετάρτες στο συγκλονιστικό boutique ξενοδοχείο Amyth of Nicosia είναι αλλιώς. Βασικός λόγος, οι οινογαστρονομικές συνάξεις που έχουν πλέον θεσμοθετηθεί στο εξίσου απαστράπτον εστιατόριο Amyth
Στο Jasmine Gastrobar στη Λακατάμεια μας έχουν καλομάθει… και μας αρέσει πολύ. Εκτός από την καλοφτιαγμένη λίστα φαγητών του εστιατορίου, σε κάθε σου επίσκεψη θα
Η έξοδος για φαγητό αποτελεί για πολλούς από εμάς μια ιδιαίτερη εμπειρία, που ξεπερνά την απλή ανάγκη για ένα γεύμα ή απλώς για να γεμίσει
Φέτος ο Μίλτος κλείνει τριάντα χρόνια προσωπικής δισκογραφίας, και τα γιορτάζει μαζί μας. Χρόνια πλούσια, γεμάτα σημαντικές συνεργασίες, αξέχαστες γνωριμίες που εξελίχθηκαν σε φιλίες ζωής,
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.