
Ως σεφ, έμαθα να σέβομαι την κάθε ιδιαιτερότητα, του κάθε πελάτη που επισκέπτεται το εστιατόριό μου. Έχω βαθιά επίγνωση και των θεμάτων υγείας που απασχολούν πολλούς από εμάς, όπως τις δυσανεξίες και τις αλλεργίες και φυσικά δε θα ήθελα εντός του εστιατορίου μου να συμβεί οποιοδήποτε περιστατικό επειδή αρνήθηκα να αλλάξω κάποιο υλικό σε πιάτο, το οποίο θα διακινδυνέψει την υγεία κάποιου πελάτη μου.








Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού

Η UNESCO έκανε ένα ιστορικό βήμα, ανακηρύσσοντας την ιταλική κουζίνα ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια απόφαση με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς για
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
