#17 Ανοίγω σε λίγες βδομάδες το δικό μου casual εστιατόριο στη Λευκωσία και…

Ανοίγω σε λίγες βδομάδες το δικό μου casual εστιατόριο στη Λευκωσία και είμαι στη διαδικασία της δημιουργίας του Wine list. Έφερα 2-3 ειδικούς για βοήθεια, αλλά με σύγχυσαν περισσότερο από ότι ήμουν συγχυσμένος. Ο ένας μου είπε το κρασί που αγοράζω €8 να το χρεώνω €32, ο άλλος μου είπε για τον πρώτο σύμβουλο ότι είναι άκυρος και με συμβουλεύει να το πουλώ €24 και ο άλλος μου είπε €20 και πρόσθεσε και ένα ρητό στο τέλος για τεκμηρίωση ‘’εν τη καταναλώσει το κέρδος’’. Τι από όλα ισχύει τελικά;

Πείτε μας την άποψη σας στα commnets:

Στείλε μας στο email: info@fineanddine.com.cy τον προβληματισμό, το ερώτημά ή την άποψή σου για ένα από τα θέματα που άπτονται της θεματολογίας του FINE & DINE. Ειδική επιτροπή θα επιλέγει σε τακτά χρονικά διαστήματα τα πιο αντιπροσωπευτικά ερωτήματα και θα τα θέτει προς δημόσια συζήτηση στη σελίδα μας στο FACEBOOK: Fine&Dine Cyprus

* Απόψεις που κρίνονται ως ρατσιστικές, χαρακτηρίζονται ως προσβλητικές ή εμπεριέχουν άσχημο λεξιλόγιο, θα διαγράφονται.

* Οι απόψεις των συμμετεχόντων στη δημόσια συζήτηση, αποτελούν καθαρά την προσωπική άποψη αυτών και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να νοηθεί ότι αντιπροσωπεύουν τη συντακτική ομάδα του FINE & DINE.

* Στην περίπτωση που η ερώτηση θα “φωτογραφίζει” συγκεκριμένο χώρο ή πρόσωπο, τότε η ερώτηση θα τροποποιείται.

* Οι απαντήσεις, γνώμες και απόψεις των αναγνωστών μας, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τρίτων προσώπων.

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts