
Τι λέτε σε ένα πελάτη που παραπονέθηκε για το κόστος των ζυμαρικών με γαρίδες, αναφέροντάς μου ότι άλλο εστιατόριο της περιοχής, το συγκεκριμένο πιάτο το πουλά φθηνότερο; Να του εξηγήσω τι δουλειές πρέπει να γίνουν από την κουζίνα για να φτιάξουμε φρέσκο ζυμαρικό, σάλτσες από φρέσκες ντομάτες ή πόσο στοιχίζουν οι καλής ποιότητας γαρίδες. Να του πω για το κόστος του κλιματισμού, τα έξι άτομα στην εξυπηρέτηση, τα ενεργοβόρα ψυγεία κρασιών στους 6 βαθμούς κελσίου για να έχω ποιότητα και στο κρασί ή θα χάσω το σάλιο μου; Και δεν είναι ο μόνος. Υπάρχουν πολλοί που με συγκρίνουν με άλλους συναδέλφους. Το ερώτημα είναι γιατί έρχονται σε εμένα και ξανάρχονται οι ίδιοι παραπονιάρηδες αφού και τις τιμές μου γνωρίζουν και το τι προσφέρω, ξέρουν πολύ καλά;
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Στείλε μας στο e–mail: info@fineanddine.com.cy τον προβληματισμό, το ερώτημά ή την άποψή σου για ένα από τα θέματα που άπτονται της θεματολογίας του FINE & DINE. Ειδική επιτροπή θα επιλέγει σε τακτά χρονικά διαστήματα τα πιο αντιπροσωπευτικά ερωτήματα και θα τα θέτει προς δημόσια συζήτηση στη σελίδα μας στο FACEBOOK: Fine&Dine Cyprus
* Απόψεις που κρίνονται ως ρατσιστικές, χαρακτηρίζονται ως προσβλητικές ή εμπεριέχουν άσχημο λεξιλόγιο, θα διαγράφονται.
* Οι απόψεις των συμμετεχόντων στη δημόσια συζήτηση, αποτελούν καθαρά την προσωπική άποψη αυτών και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να νοηθεί ότι αντιπροσωπεύουν τη συντακτική ομάδα του FINE & DINE.
* Στην περίπτωση που η ερώτηση θα “φωτογραφίζει” συγκεκριμένο χώρο ή πρόσωπο, τότε η ερώτηση θα τροποποιείται.
* Οι απαντήσεις, γνώμες και απόψεις των αναγνωστών μας, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τρίτων προσώπων.





Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Σας γράφω με ειλικρίνεια και αρκετή απογοήτευση, λίγους μόλις μήνες πριν ανοίξει το εστιατόριό μου στη Λευκωσία, τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Πίστευα ότι το μεγαλύτερο άγχος

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού

Η UNESCO έκανε ένα ιστορικό βήμα, ανακηρύσσοντας την ιταλική κουζίνα ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια απόφαση με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς για
