Τι λέτε σε ένα πελάτη που παραπονέθηκε για το κόστος των ζυμαρικών με γαρίδες, αναφέροντάς μου ότι άλλο εστιατόριο της περιοχής, το συγκεκριμένο πιάτο το πουλά φθηνότερο; Να του εξηγήσω τι δουλειές πρέπει να γίνουν από την κουζίνα για να φτιάξουμε φρέσκο ζυμαρικό, σάλτσες από φρέσκες ντομάτες ή πόσο στοιχίζουν οι καλής ποιότητας γαρίδες. Να του πω για το κόστος του κλιματισμού, τα έξι άτομα στην εξυπηρέτηση, τα ενεργοβόρα ψυγεία κρασιών στους 6 βαθμούς κελσίου για να έχω ποιότητα και στο κρασί ή θα χάσω το σάλιο μου; Και δεν είναι ο μόνος. Υπάρχουν πολλοί που με συγκρίνουν με άλλους συναδέλφους. Το ερώτημα είναι γιατί έρχονται σε εμένα και ξανάρχονται οι ίδιοι παραπονιάρηδες αφού και τις τιμές μου γνωρίζουν και το τι προσφέρω, ξέρουν πολύ καλά;
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Στείλε μας στο e–mail: info@fineanddine.com.cy τον προβληματισμό, το ερώτημά ή την άποψή σου για ένα από τα θέματα που άπτονται της θεματολογίας του FINE & DINE. Ειδική επιτροπή θα επιλέγει σε τακτά χρονικά διαστήματα τα πιο αντιπροσωπευτικά ερωτήματα και θα τα θέτει προς δημόσια συζήτηση στη σελίδα μας στο FACEBOOK: Fine&Dine Cyprus
* Απόψεις που κρίνονται ως ρατσιστικές, χαρακτηρίζονται ως προσβλητικές ή εμπεριέχουν άσχημο λεξιλόγιο, θα διαγράφονται.
* Οι απόψεις των συμμετεχόντων στη δημόσια συζήτηση, αποτελούν καθαρά την προσωπική άποψη αυτών και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να νοηθεί ότι αντιπροσωπεύουν τη συντακτική ομάδα του FINE & DINE.
* Στην περίπτωση που η ερώτηση θα “φωτογραφίζει” συγκεκριμένο χώρο ή πρόσωπο, τότε η ερώτηση θα τροποποιείται.
* Οι απαντήσεις, γνώμες και απόψεις των αναγνωστών μας, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τρίτων προσώπων.
Ο Ισπανός, ζωντανός θρύλος της σκηνοθεσίας, ο Πέδρο Αλμοδόβαρ τιμήθηκε για πρώτη φορά στον εν λόγω θεσμό, με το υψηλότερης “αξίας” βραβείο του 81ου Φεστιβάλ
Η πλατεία Ζουχούρι στη Λάρνακα θα πλημμυρίσει για δεύτερη χρονιά με μουσικές μπάντες, τζαζ μουσική και φυσικά, από όλους τους λάτρεις της μουσικής. Σημείωσε στο
Χαράς ευαγγέλια για όλους τους πρωτευουσιάνους, λάτρεις των εκλεκτών steaks και όχι μόνο, εφόσον το αγαπημένο steak house της Λεμεσού, το The Porterhouse & Co,
Άγνωστοι οι λόγοι, λόγω της λιτής δημοσίευσης, που ο γνωστός σεφ και κριτής του Master Chef, Σωτήρης Κοντιζάς, αποχωρεί και από τα τρία του εστιατόρια.
Φαντασία, γεύση, ισορροπία και επιλογές για εσένα, όλους σου τους φίλους και φυσικά την απαιτητική σου φαμίλια, μικρούς και μεγάλους. Το δοκιμάσαμε και εμείς, μεγάλη