#25 Είμαι ιδιοκτήτης εστιατορίων σε πόλη της Κύπρου και προσπαθώ από τη μέρα που ανοίξαμε…

Είμαι ιδιοκτήτης εστιατορίων σε πόλη της Κύπρου και προσπαθώ από τη μέρα που ανοίξαμε το πρώτο μας εστιατόριο να προσφέρω υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Μια από τις στρατηγικές για να πετύχω τους στόχους μου, είναι να δημιουργώ στο τμήμα κρατήσεων, slots για την ώρα άφιξης των πελατών, έτσι ώστε να μην “σκοτώσω”  την κουζίνα και το σέρβις. Δεν ανακάλυψα την ταχινόπιτα. Αυτό το κάνουν όλα τα εστιατόρια σε όλες τις χώρες του κόσμου. ΔΥΣΤΥΧΩΣ, όμως κανένας δεν έρχεται στην ώρα του. Ακόμη και άτομα που τους είπαμε ότι διαθέσιμο τραπέζι υπάρχει μόνο από τις 19.00 μέχρι τις 21.30, έρχονται στις 20.30. Δεν ξέρω τι πραγματικά μπορώ να κάνω. Δεν μπορεί ούτε η κουζίνα, ούτε το προσωπικό να ανταποκριθεί στη ταυτόχρονη άφιξη 100 πελατών στις 21.00 που καταφτάνουν όλοι, λες και τους κατέβασαν τουριστικά λεωφορεία.

Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Στείλε μας στο email: info@fineanddine.com.cy τον προβληματισμό, το ερώτημά ή την άποψή σου για ένα από τα θέματα που άπτονται της θεματολογίας του FINE & DINE. Ειδική επιτροπή θα επιλέγει σε τακτά χρονικά διαστήματα τα πιο αντιπροσωπευτικά ερωτήματα και θα τα θέτει προς δημόσια συζήτηση στη σελίδα μας στο FACEBOOK: Fine&Dine Cyprus

* Απόψεις που κρίνονται ως ρατσιστικές, χαρακτηρίζονται ως προσβλητικές ή εμπεριέχουν άσχημο λεξιλόγιο, θα διαγράφονται.

* Οι απόψεις των συμμετεχόντων στη δημόσια συζήτηση, αποτελούν καθαρά την προσωπική άποψη αυτών και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να νοηθεί ότι αντιπροσωπεύουν τη συντακτική ομάδα του FINE & DINE.

* Στην περίπτωση που η ερώτηση θα “φωτογραφίζει” συγκεκριμένο χώρο ή πρόσωπο, τότε η ερώτηση θα τροποποιείται.

* Οι απαντήσεις, γνώμες και απόψεις των αναγνωστών μας, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τρίτων προσώπων.

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts