
(By food critic Nick Andrew)
Δεν έχεις δοκιμάσει ακόμη τις ξυλοφουρνιστές πίτσες του Cacio e Pepe στο Παραλίμνι; Αν όχι, τότε σήκωσε το τηλέφωνο, όπως ακριβώς κάναμε κι εμείς και δοκίμασε τις λεπτόφυλλες, ξυλοφουρνιστές του πίτσες και ταξίδεψε με value for money γευστικό εισιτήριο, στις αυθεντικές πιτσαρίες της Ιταλίας. Εμείς δοκιμάσαμε 4 από αυτές στην ησυχία του σπιτιού μας και σας τις προτείνουμε ανεπιφύλακτα:
Pecorina
Πλούσια γεύση στο στόμα με μοτσαρέλα, κατσικίσιο τυρί, κρεμμύδι, χοιρινή πανσέτα και φρέσκο βασιλικό
Prosciutto e funghi
Κλασική και αγαπημένη, νοτισμένη με ποιοτικό προσιούτο και μανιτάρια
Spianata
Ήπια πικάντικη, με όμορφο πάντρεμα της σάλτσας ντομάτας, με τυρί μοτσαρέλα και ιταλικό πικάντικο σαλάμι σπιανάτα
Bueno chocolate
Η χαρά των σοκολασμένων και της πίτσας. Μπανάνα και Bueno μαζί και κλείνεις τα μάτια σε κάθε μπουκιά
Ό,τι και να γραφεί για το μυθικό και ένα από τα κορυφαία Château στον κόσμο, το Château Angélus, δεν μπορεί πραγματικά να αποτυπώσει το μεγαλείο
Ετοιμαστείτε για τη μικρή… αναστάτωση του φθινοπώρου! Αυτή που μας λέγανε ότι δε θα ξανάχουνε μα τελικά την αφήσανε και εφέτος. Την Κυριακή αλλάζει η
Από Αθήνα μέχρι και στην Άλωνα και συγκεκριμένα στην γκαλερί του νεοαφιχθέντος εστιατορίου Αλώνια & Σαλόνια, θα περιοδεύσει «Η Τελευταία Συνεδρία του Φρόιντ» που ανέβασε
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 16, 17 και 18 Οκτωβρίου οι sold-out, από την πρώτη κιόλας ανακοίνωση, οινογαστρονομικές βραδιές στο NissiBlu Beach Resort, με πρωταγωνιστή
Ο Οδηγός Michelin, μπορεί να σου θυμίζει εστιατόρια και αστέρια, μα μάθε ότι στα 1920 ο Οδηγός Michelin στη Γαλλία συμπεριλάμβανε προτεινόμενα ξενοδοχεία για να