Το πρωτευουσιάνικο Sentio ετοιμάζεται να ανοίξει τα παντζούρια του.

 
Ο βραβευμένος σεφ Ανδρέας Γιαγκουλλάς ετοιμάζεται να δείξει τη συνέχεια της νέας του γαστρονομικής…
 
Ο βραβευμένος σεφ Ανδρέας Γιαγκουλλάς ετοιμάζεται να δείξει τη συνέχεια της γαστρονομικής του πορείας στο δικό του μαγαζί. Στην καρδιά της πρωτεύουσας, στην Οδό Στασάνδρου μπαίνουν αυτές τις μέρες οι τελευταίες πινελιές στο 85 περίπου θέσεων ενδοχώρο και εξωτερικούς χώρους. 

 Μεσόγειος, Μέση Ανατολή και Ασία θα συνυπάρχουν αρμονικά στο μοιρασιάρικο μενού, του με εμπειρία σε Michelin εστιατόρια του εξωτερικού, σεφ, με εσένα, απλά να έχεις να επιλέξεις με το που θα πάρεις την κάρτα εδεσμάτων ανάμεσα στις διάφορες κατηγορίες φαγητών. 

Το βέβαιο είναι ότι οι έχοντες πάθος με τα ωμά ψαρικά, τα εκλεκτά θαλασσινά και ανωτάτης ποιότητας κρεατικά, ψημένα πάνω στα κάρβουνα, θα βρούνε εκεί απάντηση στις γαστρονομικές τους αναζητήσεις. 

Η διακοσμημένη με ποιοτική ξυλεία, κάβα κρασιών θα πλημμυρίσει με εξαίρετους οίνους, ιδανικούς για κάθε πιάτο, ενώ οι cocktail lovers σίγουρα θα βρούνε τον παράδεισό τους με ανάμεικτα ποτά που φέρουν υπογραφή κορυφαίων mixologists. 

Υπομονή λοιπόν μέχρι τα μέσα Ιουνίου, ευχόμενοι κάθε επιτυχία στον Ανδρέα Γιαγκουλλά και στην πολυπληθή του ομάδα που τον πλαισιώνει εντός και εκτός της κουζίνας.
 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts