
Δουλεύω ως barista σε γνωστό καφεστιατόριο της πρωτεύουσας και προχθές τηλεφώνησε κάποια κυρία και είπε στον διευθυντή μου, ότι μετά που ήπιε ένα από τα κοκτέιλ μου, ξεκίνησε εμετούς, υπονοώντας ότι έπαθε τροφική δηλητηρίαση λόγω δικής μας υπαιτιότητας. Πώς εγώ τώρα δικαιώνομαι σε τέτοιες περιπτώσεις; Έφτιαξα πέραν των 50 κοκτέιλ την ίδια νύχτα, τα 6 ήταν τα ίδια με αυτό που μας κατηγορεί και δεν μας είπε κάτι κανείς; Πού ξέρω εγώ ότι δεν κατανάλωσε αλλού κάποια μολυσμένη τροφή ή έχει απλά αρρωστήσει και κάνει εμετούς; Στα καλά καθούμενα στηθήκαμε στον τοίχο.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:







Το Sky7, η “πρεσβεία” των βραβευμένων σεφ στο νησί, υποδέχτηκε μια ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία με τον βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin σεφ Vítor Matos, ο οποίος παρουσίασε ένα υψηλού επιπέδου

Η κλασικά αγαπημένη ιταλική κουζίνα έχει τη γαστρονομική της “πρεσβεία” στο Mediterraneo. Το απόλυτο ιταλικό εστιατόριο του ξενοδοχείου Annabelle, που έχει πλέον καθιερωθεί τόσο στους

Ήρθε κι η Μαμαλού και με την είσοδό της στο κέντρο του άστεως έγινε αμέσως viral. Talk of the town χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και σπρώξιμο,
