Δουλεύω ως barista σε γνωστό καφεστιατόριο της πρωτεύουσας και προχθές τηλεφώνησε κάποια κυρία και είπε στον διευθυντή μου…

Δουλεύω ως barista σε γνωστό καφεστιατόριο της πρωτεύουσας και προχθές τηλεφώνησε κάποια κυρία και είπε στον διευθυντή μου, ότι μετά που ήπιε ένα από τα κοκτέιλ μου, ξεκίνησε εμετούς, υπονοώντας ότι έπαθε τροφική δηλητηρίαση λόγω δικής μας υπαιτιότητας. Πώς εγώ τώρα δικαιώνομαι σε τέτοιες περιπτώσεις; Έφτιαξα πέραν των 50 κοκτέιλ την ίδια νύχτα, τα 6 ήταν τα ίδια με αυτό που μας κατηγορεί και δεν μας είπε κάτι κανείς; Πού ξέρω εγώ ότι δεν κατανάλωσε αλλού κάποια μολυσμένη τροφή ή έχει απλά αρρωστήσει και κάνει εμετούς; Στα καλά καθούμενα στηθήκαμε στον τοίχο.

Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Εμπειρία αστέρων στο Sky7. Όλα όσα ζήσαμε στο υπέρλαμπρο δείπνο του βραβευμένου με δυο αστέρια Michelin chef Vitor Matos (Greek & English)

Το Sky7, η “πρεσβεία” των βραβευμένων σεφ στο νησί,  υποδέχτηκε μια ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία με τον βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin σεφ Vítor Matos, ο οποίος παρουσίασε ένα υψηλού επιπέδου