
Είμαι σερβιτόρα εδώ και 4 χρόνια στη Λευκωσία. Πήρα αύξηση αυτά τα χρόνια €230. Πριν μια βδομάδα μου πρόσφεραν €250 περισσότερα από άλλο εστιατόριο. Πώς χειριζόμαστε τέτοιες καταστάσεις; Έγινα φίλη με τους ιδιόκτητες του εστιατορίου αυτά τα χρόνια. Τους λέω ότι είχα πρόταση από άλλο εστιατόριο; Το ποσό των €250 είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Είναι το μισό ποσό του ενοικίου.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ AMUSE BOUCHE Απλά κι όμορφα, θα σου έλεγα ότι είναι “μια μικρή μπουκιά που δηλώνει πολλά “. Ο γαλλικός όρος amuse bouche
Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη βραδιά, καθώς οι MAD MOZART φέρνουν ξανά στην Κύπρο το εκρηκτικό ορχηστρικό – θεατρικό τους σόου — με νέο πρόγραμμα, στο
Ο πολυβραβευμένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου είναι ένα από τα πιο εμβληματικά ονόματα της γαστρονομίας στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς. Έχει συνδέσει το όνομά του όσο
Το ψάρι θεωρείται από τις πιο θρεπτικές και υγιεινές τροφές της μεσογειακής διατροφής και όχι μόνο. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι συνδέεται με την μακροζωία,