
Είμαι σερβιτόρα σε εστιατόριο της Λευκωσίας και δηλώνω απογοητευμένη από πολλούς πελάτες που μας συμπεριφέρονται λες και είμαστε δούλοι στον Μεσαίωνα. Διαταγές, παρατηρήσεις, απουσία του ελάχιστου savoir vivre και μια στάση απέναντί μας που δείχνει μηδενικό σεβασμό σε εμένα και όχι μόνο, που για δυο ώρες τους σερβίρει, τους αλλάζει πιάτα και ποτήρια και ακούει τα παράπονά τους. Το συζήτησα με τον captain και η συμβουλή του ήταν: Βάζε από το ένα αυτί, βγάζε από το άλλο. Είναι αυτός ο οδηγός επιβίωσης δηλαδή για μας τους σερβιτόρους;
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Στείλε μας στο e–mail: info@fineanddine.com.cy τον προβληματισμό, το ερώτημά ή την άποψή σου για ένα από τα θέματα που άπτονται της θεματολογίας του FINE & DINE. Ειδική επιτροπή θα επιλέγει σε τακτά χρονικά διαστήματα τα πιο αντιπροσωπευτικά ερωτήματα και θα τα θέτει προς δημόσια συζήτηση στη σελίδα μας στο FACEBOOK: Fine&Dine Cyprus
* Απόψεις που κρίνονται ως ρατσιστικές, χαρακτηρίζονται ως προσβλητικές ή εμπεριέχουν άσχημο λεξιλόγιο, θα διαγράφονται.
* Οι απόψεις των συμμετεχόντων στη δημόσια συζήτηση, αποτελούν καθαρά την προσωπική άποψη αυτών και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να νοηθεί ότι αντιπροσωπεύουν τη συντακτική ομάδα του FINE & DINE.
* Στην περίπτωση που η ερώτηση θα “φωτογραφίζει” συγκεκριμένο χώρο ή πρόσωπο, τότε η ερώτηση θα τροποποιείται.
* Οι απαντήσεις, γνώμες και απόψεις των αναγνωστών μας, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τρίτων προσώπων.
Ναι, συγκλονιστικό! Ειπώθηκαν πολλά για το πλήρως ρετουσαρισμένο Glasshouse Lounge Restaurant του πεντάστερου Adams Beach Hotel στην Αγία Νάπα, θαυμάσαμε τη χάρη του στα φωτογραφικά ενσταντανέ όσων το
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ AMUSE BOUCHE Απλά κι όμορφα, θα σου έλεγα ότι είναι “μια μικρή μπουκιά που δηλώνει πολλά “. Ο γαλλικός όρος amuse bouche
Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη βραδιά, καθώς οι MAD MOZART φέρνουν ξανά στην Κύπρο το εκρηκτικό ορχηστρικό – θεατρικό τους σόου — με νέο πρόγραμμα, στο
Ο πολυβραβευμένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου είναι ένα από τα πιο εμβληματικά ονόματα της γαστρονομίας στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς. Έχει συνδέσει το όνομά του όσο
Το ψάρι θεωρείται από τις πιο θρεπτικές και υγιεινές τροφές της μεσογειακής διατροφής και όχι μόνο. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι συνδέεται με την μακροζωία,