#28 Την προηγούμενη βδομάδα πήγαμε με φίλους σε μια ταβέρνα στην Ελεύθερη Αμμόχωστο και όταν ήρθε ο ιδιοκτήτης για παραγγελία…

Την προηγούμενη βδομάδα πήγαμε με φίλους σε μια ταβέρνα στην Ελεύθερη Αμμόχωστο και όταν ήρθε ο ιδιοκτήτης για παραγγελία του είπαμε ότι θα πάμε για μεζέδες (€22 το άτομο). Ήμασταν 8 άτομα και ζητήσαμε μεζέδες για 7, γιατί ακόμη και με 7 μεζέδες, φεύγοντας γεμίζουμε πολλά πακετάκια για το σπίτι. Λίγο πολύ μας είπε ότι αυτό δεν είναι αποδεκτό στο εστιατόριό του. Όταν τον ρωτήσαμε “γιατί”, μας είπε ότι είναι κανόνας της ταβέρνας. Του είπαμε ότι το αποδεχόμαστε και παραγγείλαμε 8 μερίδες σουβλάκια €12 η κάθε μια. Ποιος έχασε από αυτή την παραξενιά; Εμείς όχι πάντως. Θα έπαιρνε από εμάς τουλάχιστον €200 μαζί με τα ποτά και πήρε €130. Το άλλο που δεν του είπαμε είναι ότι δε θα ξαναπάμε.

Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού