
Την προηγούμενη βδομάδα πήγαμε με φίλους σε μια ταβέρνα στην Ελεύθερη Αμμόχωστο και όταν ήρθε ο ιδιοκτήτης για παραγγελία του είπαμε ότι θα πάμε για μεζέδες (€22 το άτομο). Ήμασταν 8 άτομα και ζητήσαμε μεζέδες για 7, γιατί ακόμη και με 7 μεζέδες, φεύγοντας γεμίζουμε πολλά πακετάκια για το σπίτι. Λίγο πολύ μας είπε ότι αυτό δεν είναι αποδεκτό στο εστιατόριό του. Όταν τον ρωτήσαμε “γιατί”, μας είπε ότι είναι κανόνας της ταβέρνας. Του είπαμε ότι το αποδεχόμαστε και παραγγείλαμε 8 μερίδες σουβλάκια €12 η κάθε μια. Ποιος έχασε από αυτή την παραξενιά; Εμείς όχι πάντως. Θα έπαιρνε από εμάς τουλάχιστον €200 μαζί με τα ποτά και πήρε €130. Το άλλο που δεν του είπαμε είναι ότι δε θα ξαναπάμε.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ AMUSE BOUCHE Απλά κι όμορφα, θα σου έλεγα ότι είναι “μια μικρή μπουκιά που δηλώνει πολλά “. Ο γαλλικός όρος amuse bouche
Ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη βραδιά, καθώς οι MAD MOZART φέρνουν ξανά στην Κύπρο το εκρηκτικό ορχηστρικό – θεατρικό τους σόου — με νέο πρόγραμμα, στο
Ο πολυβραβευμένος σεφ Λευτέρης Λαζάρου είναι ένα από τα πιο εμβληματικά ονόματα της γαστρονομίας στην Ελλάδα, αλλά και διεθνώς. Έχει συνδέσει το όνομά του όσο
Το ψάρι θεωρείται από τις πιο θρεπτικές και υγιεινές τροφές της μεσογειακής διατροφής και όχι μόνο. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι συνδέεται με την μακροζωία,