
To ψάρι στο Limanaki, του αγαπημένου σου Amathus Beach Hotel Limassol, εκτός από φρέσκο, είναι, πώς να το πούμε; Είναι αλλιώς!! Πρώτα πρώτα, η θάλασσα είναι παραδίπλα. Τι παραδίπλα δηλαδή; Σκάει λίγα μέτρα μακριά σου.
Το ψαράκι το βλέπεις στις βιτρίνες και στα ενυδρεία. Πιο φρέσκα και γουρλωμάτικα ψάρια, δεν υπάρχουνε. Κι από εκεί τα παίρνουνε οι σεφ, στα μαγειρεύουνε, άμα θες κλασικά, στο τηγάνι ή στη σχάρα ή στα μεταμορφώνουν με τα μαγικά τους, δημιουργικά πινέλα.
Άμα πας πάντως βάλε στο μενού σου τη σπανακοσαλάτα με παντζάρι, χέλι, γιαούρτι και βινεγκρέτ από σιέρι, τα τραγανά γαριδάκια με λεμονάτο aioli και μαϊντανό, που άμα θες, τα βουτάς και στον ανάλαφρο λευκό ταράμα με αυγά σολομού.
Το χτένι θα στο φέρουν στο όστρακό του, παντρεμένο με κρέμα αγκινάρας, μα το μεγάλο καλαμάρι και το κυπριακό φαγκρί, πρέπει να μοσχομυρίσει σχάρα. Μετά από το ψάρι, καφεδάκι και τελειώνεις με βραβευμένο κριτσανιστό κιουνεφέ.





Το Salt & Fire υποδέχεται τη φετινή γιορτινή περίοδο προσφέροντας, εκτός από τη ζεστή του ατμόσφαιρα, πανέμορφες και ανεξίτηλες εμπειρίες όπου η φωτιά, οι χειμωνιάτικες

«Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ» έρχεται στο Σατιρικό Θέατρο Το παγκοσμίου φήμης θεατρικό αριστούργημα «Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ» ανεβαίνει στην Πάνω Σκηνή του Σατιρικού

Το Sky7, η “πρεσβεία” των βραβευμένων σεφ στο νησί, υποδέχτηκε μια ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία με τον βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin σεφ Vítor Matos, ο οποίος παρουσίασε ένα υψηλού επιπέδου

Η κλασικά αγαπημένη ιταλική κουζίνα έχει τη γαστρονομική της “πρεσβεία” στο Mediterraneo. Το απόλυτο ιταλικό εστιατόριο του ξενοδοχείου Annabelle, που έχει πλέον καθιερωθεί τόσο στους

Ήρθε κι η Μαμαλού και με την είσοδό της στο κέντρο του άστεως έγινε αμέσως viral. Talk of the town χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και σπρώξιμο,
