
Μη μου πεις δε το ‘παθες κι εσύ; Θες να φας μισό αβοκάντο γιατί και σου αρέσει, αλλά και κάνει καλό και στην υγεία σου και το άλλο μισό το βάζεις στο ψυγείο. Πας να το φας την επομένη ή σε 2-3 μέρες, το βλέπεις μαυρισμένο, αλλοιωμένο στη μύτη και στο στόμα και καταλήγει εκεί που κάνενα τρόφιμο δεν πρέπει να πετιέται. Στα σκουπίδια.
Η ομάδα της Fine&Dine ρώτησε 2 χημικούς τροφίμων και 3 σεφ και σου παραθέτουμε το ρεζουμέ:
1. Μην καθαρίσεις από το μισό που δε θα φας την φλούδα.
2. Άφησε το κουκούτσι πάνω στο αβοκάντο.
3. Στείψε λεμόνι πάνω στην κομμένη επιφάνεια και κάλυψέ το με μεμβράνη ή
4. Άλειψε την κομμένη επιφάνεια με ελαιόλαδο χρησιμοποιώντας ένα βουρτσάκι, κάλυψέ το με μεμβράνη και κλείσε το σε αεροστεγή συσκευασία.
Για δοκίμασέ το κι εσύ και στείλε μας τα σχόλιά σου στο info@fineanddine.com.cy ή μέσω Instagram και Facebook
Σαφώς και δε μιλάμε για ένα τυχαίο μαγαζί. Το απέδειξε από τις πρώτες κιόλας μέρες, ανοίγοντας πριν λίγους, μόνο, μήνες τις βαριές του πόρτες για
Η διάσημη σοκολάτα του Ντουμπάι που έγινε παγκόσμιο trend στα social media, αποκτά πλέον τη δική της εκδοχή από τη γνωστή ελβετική σοκολατοποιία Lindt. Η
Από την επόμενη εβδομάδα, ξεκινά στην Κύπρο η εφαρμογή ενός νέου συστήματος που συνδέει τα ιατρικά δεδομένα των πολιτών της με τις ψηφιακές πλατφόρμες υγείας