Μη μου πεις δε το ‘παθες κι εσύ; Θες να φας μισό αβοκάντο γιατί και σου αρέσει, αλλά και κάνει καλό και στην υγεία σου και το άλλο μισό το βάζεις στο ψυγείο. Πας να το φας την επομένη ή σε 2-3 μέρες, το βλέπεις μαυρισμένο, αλλοιωμένο στη μύτη και στο στόμα και καταλήγει εκεί που κάνενα τρόφιμο δεν πρέπει να πετιέται. Στα σκουπίδια.
Η ομάδα της Fine&Dine ρώτησε 2 χημικούς τροφίμων και 3 σεφ και σου παραθέτουμε το ρεζουμέ:
1. Μην καθαρίσεις από το μισό που δε θα φας την φλούδα.
2. Άφησε το κουκούτσι πάνω στο αβοκάντο.
3. Στείψε λεμόνι πάνω στην κομμένη επιφάνεια και κάλυψέ το με μεμβράνη ή
4. Άλειψε την κομμένη επιφάνεια με ελαιόλαδο χρησιμοποιώντας ένα βουρτσάκι, κάλυψέ το με μεμβράνη και κλείσε το σε αεροστεγή συσκευασία.
Για δοκίμασέ το κι εσύ και στείλε μας τα σχόλιά σου στο info@fineanddine.com.cy ή μέσω Instagram και Facebook
Η Golden Gallery by Kapatays έχει την τιμή να παρουσιάσει ταυτόχρονα την ατομική έκθεση του Ανδρέα Χαραλαμπίδη και του Μιχάλη Χαραλαμπίδη. Τα εγκαίνια θα τελέσει
Η ATRIA MUSIC & η AGENDA PRODUCTION BERLIN παρουσιάζουν ένα πραγματικό χειμωνιάτικο παραμύθι με τη συμμετοχή καλλιτεχνών από το Τσίρκο της Κούβας. Μαζί με τις
Βάσει 477.287 έγκυρων αξιολογήσεων για 15.478 τρόφιμα στη βάση δεδομένων της Taste Atlas, αυτές οι κουζίνες έχουν συγκεντρώσει τις υψηλότερες μέσες βαθμολογίες. Χαράς Ευαγγελία φυσικά