Μη μου πεις δε το ‘παθες κι εσύ; Θες να φας μισό αβοκάντο γιατί και σου αρέσει, αλλά και κάνει καλό και στην υγεία σου και το άλλο μισό το βάζεις στο ψυγείο. Πας να το φας την επομένη ή σε 2-3 μέρες, το βλέπεις μαυρισμένο, αλλοιωμένο στη μύτη και στο στόμα και καταλήγει εκεί που κάνενα τρόφιμο δεν πρέπει να πετιέται. Στα σκουπίδια.
Η ομάδα της Fine&Dine ρώτησε 2 χημικούς τροφίμων και 3 σεφ και σου παραθέτουμε το ρεζουμέ:
1. Μην καθαρίσεις από το μισό που δε θα φας την φλούδα.
2. Άφησε το κουκούτσι πάνω στο αβοκάντο.
3. Στείψε λεμόνι πάνω στην κομμένη επιφάνεια και κάλυψέ το με μεμβράνη ή
4. Άλειψε την κομμένη επιφάνεια με ελαιόλαδο χρησιμοποιώντας ένα βουρτσάκι, κάλυψέ το με μεμβράνη και κλείσε το σε αεροστεγή συσκευασία.
Για δοκίμασέ το κι εσύ και στείλε μας τα σχόλιά σου στο info@fineanddine.com.cy ή μέσω Instagram και Facebook
Φαντασία, γεύση, ισορροπία και επιλογές για εσένα, όλους σου τους φίλους και φυσικά την απαιτητική σου φαμίλια, μικρούς και μεγάλους. Το δοκιμάσαμε και εμείς, μεγάλη
Το meeting που συγκαλέστηκε από τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, στο οποίο εκτελώ χρέη διευθυντή, είχε ως θέμα το καινούριο εστιατόριο του Ομίλου που αναμένεται να
Ο τίτλος του έργου είναι εμπνευσμένος από το Σκοπευτήριο της Καισαριανής, έναν τόπο-μνημείο για τους διακόσιους κομμουνιστές αγωνιστές που εκτελέστηκαν εκεί το 1944 από τους