Αντιλαμβανόμαστε όλοι την έλλειψη προσωπικού. Το ξέρω και προσωπικά, λόγω του οικογενειακού καταστήματος ρουχικών που διαθέτουμε. Το να πηγαίνουμε όμως σε εστιατόριο και οι τουαλέτες να είναι βρόμικες, χαρτί και σαπούνι να μην υπάρχουν και οι κάλαθοι να είναι ξεχειλισμένοι, αυτό είναι ανεπίτρεπτο.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Οι κριτές των “The World’s 50 Best Bars 2024” αποφάνθηκαν κι εφέτος, ότι η Ελλάδα κατέχει σταθερά μια θέση στην λίστα με τις χώρες που
Έτοιμος για να τα δώσει όλα, ο βραβευμένος μας σεφ Σταύρος Σωτηρίου (Head chef – Limanaki – Amathus Beach Hotel Limassol) στον παγκόσμιο διαγωνισμό για
Χαράς ευαγγέλια, εθνική υπερηφάνεια και συγκίνηση, μετά την ανακήρυξη του Κύπριου σεφ Αντώνη Αβούρη, ως ο καλύτερος νεαρός chef της Γαλλίας, ανάμεσα σε 165 διαγωνιζόμενους,
Με το συμπάθιο δηλαδή. Από το σπίτι μου μέχρι το ξενοδοχείο που δουλεύω, πρέπει να περάσω πάνω από 17 κυρτώματα στο πήγαινε και άλλα τόσα