
Είμαι ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Ελεύθερη Αμμόχωστο και ομολογώ ότι για πρώτη μου χρονιά ως εστιάτορας τα πήγα αρκετά καλά. Μιλώντας και με άλλους συναδέλφους, συζητήσαμε και το θέμα του κλεισίματος των εστιατορίων μας, λόγω δυστυχώς αυτού που συμβαίνει κάθε χρόνο στην περιοχή μας. Δηλαδή να νεκρώνουν όλα. Κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσα χρόνια να μην βελτιώθηκε. Λες και υπάρχει ένας χρονοδιακόπτης, που τέλη Σεπτεμβρίου, αρχές Οκτωβρίου, μας αναγκάζει όλους να κλειδαμπαρώσουμε και να στείλουμε τους ανθρώπους που δουλεύουν για εμάς στο ανεργιακό. Αγωνία μεγάλη φυσικά του χρόνου, αν θα επιστρέψουν οι ίδιοι πίσω ή αν θα ενδιαφερθούν άλλοι να δουλέψουν στην περιοχή μας. Τι μπορεί το κράτος μας να κάνει για αυτό; Ζητάμε, πραγματικά βοήθεια! Και είμαστε πολλοί με τις ίδιες ανησυχίες!
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Κάποια μέρα ήθελε να ανοίξει το δικό του μαγαζί. Ένα μαγαζί, με φιλοσοφία ψησταριάς, αλλά και a la minute μαγείρεμα πληθώρας πιάτων της κυπριακής, μεσογειακής
Σαφώς και δε μιλάμε για ένα τυχαίο μαγαζί. Το απέδειξε από τις πρώτες κιόλας μέρες, ανοίγοντας πριν λίγους, μόνο, μήνες τις βαριές του πόρτες για
Η διάσημη σοκολάτα του Ντουμπάι που έγινε παγκόσμιο trend στα social media, αποκτά πλέον τη δική της εκδοχή από τη γνωστή ελβετική σοκολατοποιία Lindt. Η
Από την επόμενη εβδομάδα, ξεκινά στην Κύπρο η εφαρμογή ενός νέου συστήματος που συνδέει τα ιατρικά δεδομένα των πολιτών της με τις ψηφιακές πλατφόρμες υγείας