#27 Είμαι σερβιτόρα σε εστιατόριο της Λευκωσίας και δηλώνω απογοητευμένη από πολλούς πελάτες που μας συμπεριφέρονται λες και είμαστε δούλοι…

Είμαι σερβιτόρα σε εστιατόριο της Λευκωσίας και δηλώνω απογοητευμένη από πολλούς πελάτες που μας συμπεριφέρονται λες και είμαστε δούλοι στον Μεσαίωνα. Διαταγές, παρατηρήσεις, απουσία του ελάχιστου savoir vivre και μια στάση απέναντί μας που δείχνει μηδενικό σεβασμό σε εμένα και όχι μόνο, που για δυο ώρες τους σερβίρει, τους αλλάζει πιάτα και ποτήρια και ακούει τα παράπονά τους. Το συζήτησα με τον captain και η συμβουλή του ήταν: Βάζε από το ένα αυτί, βγάζε από το άλλο. Είναι αυτός ο οδηγός επιβίωσης δηλαδή για μας τους σερβιτόρους;

Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Στείλε μας στο email: info@fineanddine.com.cy τον προβληματισμό, το ερώτημά ή την άποψή σου για ένα από τα θέματα που άπτονται της θεματολογίας του FINE & DINE. Ειδική επιτροπή θα επιλέγει σε τακτά χρονικά διαστήματα τα πιο αντιπροσωπευτικά ερωτήματα και θα τα θέτει προς δημόσια συζήτηση στη σελίδα μας στο FACEBOOK: Fine&Dine Cyprus

* Απόψεις που κρίνονται ως ρατσιστικές, χαρακτηρίζονται ως προσβλητικές ή εμπεριέχουν άσχημο λεξιλόγιο, θα διαγράφονται.

* Οι απόψεις των συμμετεχόντων στη δημόσια συζήτηση, αποτελούν καθαρά την προσωπική άποψη αυτών και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να νοηθεί ότι αντιπροσωπεύουν τη συντακτική ομάδα του FINE & DINE.

* Στην περίπτωση που η ερώτηση θα “φωτογραφίζει” συγκεκριμένο χώρο ή πρόσωπο, τότε η ερώτηση θα τροποποιείται.

* Οι απαντήσεις, γνώμες και απόψεις των αναγνωστών μας, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τρίτων προσώπων.

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Θέλω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες, δυο εστιατορίων της πρωτεύουσας που επέκτειναν το ωράριο λειτουργίας τους το βράδυ, για να μας εξυπηρετήσουν για το δείπνο αποφοίτησης των παιδιών μας…

Θέλω τόσο εγώ, όσο και τα παιδιά μου και οι προσκεκλημένοι μας, να ευχαριστήσουμε τους ιδιοκτήτες, τους σεφ, τους σερβιτόρους και γενικά όλο το προσωπικό,