#13 Είμαι διευθυντής πολυτελούς εστιατορίου σε ξενοδοχείο στη Λεμεσό. Έχω μια έντονη διαφωνία με τον σεφ…

Είμαι διευθυντής πολυτελούς εστιατορίου σε ξενοδοχείο στη Λεμεσό. Έχω μια έντονη διαφωνία με τον σεφ του εστιατορίου, ο οποίος δεν δέχεται να υπάρχει αλάτι και πιπέρι στο τραπέζι με τη δικαιολογία ότι το θεωρεί προσβολή για αυτόν ο πελάτης να διορθώνει τις γεύσεις των πιάτων που δημιούργησε.

Καθημερινά, όμως, είμαι εγώ που τα ακούω από τους πελάτες που εμμέσως πλην σαφώς μου λένε ότι “εγώ πληρώνω, εγώ αποφασίζω πώς θα φάω το φαγητό μου”. Πώς να διαχειριστώ το όλο θέμα;

Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

 

Στείλε μας στο email: info@fineanddine.com.cy τον προβληματισμό, το ερώτημά ή την άποψή σου για ένα από τα θέματα που άπτονται της θεματολογίας του FINE & DINE. Ειδική επιτροπή θα επιλέγει σε τακτά χρονικά διαστήματα τα πιο αντιπροσωπευτικά ερωτήματα και θα τα θέτει προς δημόσια συζήτηση στη σελίδα μας στο FACEBOOK: Fine&Dine Cyprus

* Απόψεις που κρίνονται ως ρατσιστικές, χαρακτηρίζονται ως προσβλητικές ή εμπεριέχουν άσχημο λεξιλόγιο, θα διαγράφονται.

* Οι απόψεις των συμμετεχόντων στη δημόσια συζήτηση, αποτελούν καθαρά την προσωπική άποψη αυτών και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να νοηθεί ότι αντιπροσωπεύουν τη συντακτική ομάδα του FINE & DINE.

* Στην περίπτωση που η ερώτηση θα “φωτογραφίζει” συγκεκριμένο χώρο ή πρόσωπο, τότε η ερώτηση θα τροποποιείται.

* Οι απαντήσεις, γνώμες και απόψεις των αναγνωστών μας, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τρίτων προσώπων.

 

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts