![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Ζητήσαμε σε εστιατόριο στην Πάφο, συγκεκριμένο κρασί από τον κατάλογο κρασιών, αξίας €32. Όταν επέστρεψε ο διευθυντής για να μας το φέρει, μας είπε ότι τελικά ήταν έλλειψη “αλλά σας κανόνισα με ένα άλλο Merlot”. Όταν ήρθε ο λογαριασμός, προσέξαμε ότι το κρασί τιμολογήθηκε €43. Τα σχόλιά σας; Δεν θα έπρεπε να ενημερώσει πρώτα ή να το χρεώσει στην ίδια τιμή με αυτό που ζήτησα;
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου