#21 Πολλά εστιατόρια κλείνουν μια μέρα την εβδομάδα και άλλα όπως αυτό που έχουμε εμείς στην οικογένεια μας…

Πολλά εστιατόρια κλείνουν μια μέρα την εβδομάδα και άλλα όπως αυτό που έχουμε εμείς στην οικογένειά μας, δεν κλείνει ούτε μέρα. Ο πατέρας μου, λέει ότι είναι πολύ αντι – οικονομική λύση γιατί θα χάνουμε χρονιαία το 1/7 των εισοδημάτων μας. Όταν του είπαμε ότι τα άλλα εστιατόρια στην περιοχή μας δουλεύουν 6 μέρες και ξεκουράζονται μια μέρα όλοι, τότε θύμωσε, κτύπησε το χέρι του πάνω στο τραπέζι και έχει μια βδομάδα που μας κατέβασε μούτρα. Please help. 

Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Στείλε μας στο email: info@fineanddine.com.cy τον προβληματισμό, το ερώτημά ή την άποψή σου για ένα από τα θέματα που άπτονται της θεματολογίας του FINE & DINE. Ειδική επιτροπή θα επιλέγει σε τακτά χρονικά διαστήματα τα πιο αντιπροσωπευτικά ερωτήματα και θα τα θέτει προς δημόσια συζήτηση στη σελίδα μας στο FACEBOOK: Fine&Dine Cyprus

* Απόψεις που κρίνονται ως ρατσιστικές, χαρακτηρίζονται ως προσβλητικές ή εμπεριέχουν άσχημο λεξιλόγιο, θα διαγράφονται.

* Οι απόψεις των συμμετεχόντων στη δημόσια συζήτηση, αποτελούν καθαρά την προσωπική άποψη αυτών και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να νοηθεί ότι αντιπροσωπεύουν τη συντακτική ομάδα του FINE & DINE.

* Στην περίπτωση που η ερώτηση θα “φωτογραφίζει” συγκεκριμένο χώρο ή πρόσωπο, τότε η ερώτηση θα τροποποιείται.

* Οι απαντήσεις, γνώμες και απόψεις των αναγνωστών μας, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τρίτων προσώπων.

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts