![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Τον περασμένο Γενάρη, ένας από τους παλιούς μου σερβιτόρους, μου είπε ότι θα αποχωρήσει λόγω του ότι είχε καλύτερη προσφορά από άλλο εστιατόριο της πρωτεύουσας. Μου είπε ότι του πρόσφεραν €250 περισσότερα. Δεν μπορούσα να ανταποκριθώ σε αυτό το ποσό γιατί θα έπρεπε να δώσω αύξηση και στα άλλα μου παιδιά – έτσι τα ονομάζω – και τον αποδέσμευσα. Πριν μια βδομάδα, κτυπά το τηλέφωνο και ήταν εκείνος. Θέλει να επιστρέψει πίσω με τον παλιό μισθό. Όταν τον ρώτησα γιατί, μου είπε ότι δεν μπορεί να δουλέψει κάτω από δικτατορικές συνθήκες. Κατάπινε κάμποσα όλη την περίοδο που ήταν εκεί, αλλά το ποτήρι ξεχείλισε. Συνάδελφοι, τι θα κάνατε στη θέση μου; Θα τον επαναπροσλαμβάνατε;
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου