![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Ως σεφ, έμαθα να σέβομαι την κάθε ιδιαιτερότητα, του κάθε πελάτη που επισκέπτεται το εστιατόριό μου. Έχω βαθιά επίγνωση και των θεμάτων υγείας που απασχολούν πολλούς από εμάς, όπως τις δυσανεξίες και τις αλλεργίες και φυσικά δε θα ήθελα εντός του εστιατορίου μου να συμβεί οποιοδήποτε περιστατικό επειδή αρνήθηκα να αλλάξω κάποιο υλικό σε πιάτο, το οποίο θα διακινδυνέψει την υγεία κάποιου πελάτη μου.
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.