#9 Η κόρη μου δουλεύει τα καλοκαίρια part time ως σερβιτόρα για να μας βοηθήσει λίγο με το κόστος σπουδών της. Ο manager της….

Η κόρη μου δουλεύει τα καλοκαίρια part time ως σερβιτόρα για να μας βοηθήσει λίγο με το κόστος σπουδών της. Ο manager της την έβαλε υπεύθυνη στην ημίκλειστη βεράντα που όλοι καπνίζουν.  Μαζί της φυσικά κι άλλα παιδιά. Κανένας από αυτούς δεν καπνίζει ενεργητικά. Μήπως στο τέλος της ημέρας η κόρη μου καπνίζει, παθητικά μεν, περισσότερο και από τους καπνιστές;

Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Στείλε μας στο email: info@fineanddine.com.cy τον προβληματισμό, το ερώτημά ή την άποψή σου για ένα από τα θέματα που άπτονται της θεματολογίας του FINE & DINE. Ειδική επιτροπή θα επιλέγει σε τακτά χρονικά διαστήματα τα πιο αντιπροσωπευτικά ερωτήματα και θα τα θέτει προς δημόσια συζήτηση στη σελίδα μας στο FACEBOOK: Fine&Dine Cyprus

* Απόψεις που κρίνονται ως ρατσιστικές, χαρακτηρίζονται ως προσβλητικές ή εμπεριέχουν άσχημο λεξιλόγιο, θα διαγράφονται.

* Οι απόψεις των συμμετεχόντων στη δημόσια συζήτηση, αποτελούν καθαρά την προσωπική άποψη αυτών και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να νοηθεί ότι αντιπροσωπεύουν τη συντακτική ομάδα του FINE & DINE.

* Στην περίπτωση που η ερώτηση θα “φωτογραφίζει” συγκεκριμένο χώρο ή πρόσωπο, τότε η ερώτηση θα τροποποιείται.

* Οι απαντήσεις, γνώμες και απόψεις των αναγνωστών μας, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τρίτων προσώπων.

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts