![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Μόλις επιστρέψαμε από διήμερο σε ξενοδοχείο, πεντάστερο, παρακαλώ, του νησιού μας, κουρασμένοι και άυπνοι. Είναι κρίμα να γίνονται επενδύσεις εκατομμυρίων ευρώ σε ένα ξενοδοχείο και τα στρώματα που ένας μέσος άνθρωπος περνά απάνω τους 6-8 ώρες να είναι φθαρμένα, σκληρά, πολύ μαλακά, με λαγκούβες, ελατήρια να εξέχουν, πεσμένες προς τα κάτω άκρες, με όλα αυτά να μη σου επιτρέπουν να χαλαρώσεις ή να κοιμηθείς. Η δικαιολογία του διευθυντή ότι θα μπουν στον προϋπολογισμό του 2024, δεν ήταν δυστυχώς για εμάς ούτε καταπραϋντική, ούτε πειστική.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου