Μόλις επιστρέψαμε από διήμερο σε ξενοδοχείο, πεντάστερο, παρακαλώ, του νησιού μας, κουρασμένοι και άυπνοι. Είναι κρίμα να γίνονται επενδύσεις εκατομμυρίων ευρώ σε ένα ξενοδοχείο και τα στρώματα που ένας μέσος άνθρωπος περνά απάνω τους 6-8 ώρες να είναι φθαρμένα, σκληρά, πολύ μαλακά, με λαγκούβες, ελατήρια να εξέχουν, πεσμένες προς τα κάτω άκρες, με όλα αυτά να μη σου επιτρέπουν να χαλαρώσεις ή να κοιμηθείς. Η δικαιολογία του διευθυντή ότι θα μπουν στον προϋπολογισμό του 2024, δεν ήταν δυστυχώς για εμάς ούτε καταπραϋντική, ούτε πειστική.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Οι κριτές των “The World’s 50 Best Bars 2024” αποφάνθηκαν κι εφέτος, ότι η Ελλάδα κατέχει σταθερά μια θέση στην λίστα με τις χώρες που
Έτοιμος για να τα δώσει όλα, ο βραβευμένος μας σεφ Σταύρος Σωτηρίου (Head chef – Limanaki – Amathus Beach Hotel Limassol) στον παγκόσμιο διαγωνισμό για
Χαράς ευαγγέλια, εθνική υπερηφάνεια και συγκίνηση, μετά την ανακήρυξη του Κύπριου σεφ Αντώνη Αβούρη, ως ο καλύτερος νεαρός chef της Γαλλίας, ανάμεσα σε 165 διαγωνιζόμενους,
Με το συμπάθιο δηλαδή. Από το σπίτι μου μέχρι το ξενοδοχείο που δουλεύω, πρέπει να περάσω πάνω από 17 κυρτώματα στο πήγαινε και άλλα τόσα