![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy-300x142.jpg)
Την προηγούμενη βδομάδα πήγαμε με φίλους σε μια ταβέρνα στην Ελεύθερη Αμμόχωστο και όταν ήρθε ο ιδιοκτήτης για παραγγελία του είπαμε ότι θα πάμε για μεζέδες (€22 το άτομο). Ήμασταν 8 άτομα και ζητήσαμε μεζέδες για 7, γιατί ακόμη και με 7 μεζέδες, φεύγοντας γεμίζουμε πολλά πακετάκια για το σπίτι. Λίγο πολύ μας είπε ότι αυτό δεν είναι αποδεκτό στο εστιατόριό του. Όταν τον ρωτήσαμε “γιατί”, μας είπε ότι είναι κανόνας της ταβέρνας. Του είπαμε ότι το αποδεχόμαστε και παραγγείλαμε 8 μερίδες σουβλάκια €12 η κάθε μια. Ποιος έχασε από αυτή την παραξενιά; Εμείς όχι πάντως. Θα έπαιρνε από εμάς τουλάχιστον €200 μαζί με τα ποτά και πήρε €130. Το άλλο που δεν του είπαμε είναι ότι δε θα ξαναπάμε.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Δεκαπέντε χρόνια συνεχούς παρουσίας στα γαστρονομικά δρώμενα του τόπου, γιορτάζει η ταβέρνα Παλιομούχταρος και το πανηγυρίζει δεόντως. Την Τετάρτη 7 Αυγούστου ο σεφ της βραβευμένης
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου