Την προηγούμενη βδομάδα πήγαμε με φίλους σε μια ταβέρνα στην Ελεύθερη Αμμόχωστο και όταν ήρθε ο ιδιοκτήτης για παραγγελία του είπαμε ότι θα πάμε για μεζέδες (€22 το άτομο). Ήμασταν 8 άτομα και ζητήσαμε μεζέδες για 7, γιατί ακόμη και με 7 μεζέδες, φεύγοντας γεμίζουμε πολλά πακετάκια για το σπίτι. Λίγο πολύ μας είπε ότι αυτό δεν είναι αποδεκτό στο εστιατόριό του. Όταν τον ρωτήσαμε “γιατί”, μας είπε ότι είναι κανόνας της ταβέρνας. Του είπαμε ότι το αποδεχόμαστε και παραγγείλαμε 8 μερίδες σουβλάκια €12 η κάθε μια. Ποιος έχασε από αυτή την παραξενιά; Εμείς όχι πάντως. Θα έπαιρνε από εμάς τουλάχιστον €200 μαζί με τα ποτά και πήρε €130. Το άλλο που δεν του είπαμε είναι ότι δε θα ξαναπάμε.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Έρωτας, φυσικά και η διαδρομή για να φτάσεις από την είσοδο του εμβληματικού ξενοδοχείου, μέχρι και τον γαστρονομικό σου προορισμό. Μονοπάτια, κρυμμένα κυριολεκτικά μέσα στο
Ωραία που ‘ναι η Κυριακή, άμα βάλεις όμως στο πρόγραμμά σου κάτι το διαφορετικό ή κάτι το οικείο που σε κάνει εσένα κι όσους αγαπάς,
Καλό χοιρινό κρέας, κόκκινο κρασί, Κουμανδαρία και ξηρός κόλιανδρος, οι βασικοί συντελεστές του βραβευμένου σεφ Σάββα Σάββα, που θα μας μάθει σήμερα να φτιάχνουμε τα
Η οδός Στασικράτους στη Λευκωσία, έχει να παινεύεται και για το Νοερά της. Κι αν με ρωτάς να σου πω περί τίνος πρόκειται, έχω να