
Έχω λίγο ψιλοσυγχυστεί με το τι εστί brunch στην Κύπρο. Ή να το πω κι αλλιώς. Μήπως κάποιοι από αυτούς που διακηρύττουν ότι το εστιατόριο τους προσφέρει brunch, είναι οι ίδιοι συγχυσμένοι.
Για κάποιους από εμάς που το έχουμε ζήσει από γενέσεώς του στο εξωτερικό και έχουμε εντρυφήσει στα eggs Benedict, στα French toasts, στα pancakes, τις βάφλες, τις φριτάτες και τα quiche Lorraine, μάς φαίνεται πολύ παράξενο στις δέκα το πρωί να μας δίνουν κατάλογο με τίτλο Brunch ο οποίος να περιέχει τα ακόλουθα φαγητά.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Carbonara, Prawn risotto, Beef stew με ποσέ αυγό, κοτόπουλο κατσιατόρε, αμερικάνικο rib eye steak… Απλά δηλώνω για πολλοστή φορά ότι η ημιμάθεια είναι πολύ, μα πολύ χειρότερη από την αμάθεια.





Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Σας γράφω με ειλικρίνεια και αρκετή απογοήτευση, λίγους μόλις μήνες πριν ανοίξει το εστιατόριό μου στη Λευκωσία, τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Πίστευα ότι το μεγαλύτερο άγχος

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού

Η UNESCO έκανε ένα ιστορικό βήμα, ανακηρύσσοντας την ιταλική κουζίνα ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια απόφαση με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς για
