Αξίζει και να ταξιδέψεις στην Αθήνα για να παρακολουθήσεις τον André Rieu

Έχει πουλήσει πέραν των 40 000 000 άλμπουμ παγκοσμίως, οι πιστοί followers του έχουν ξεπεράσει τα 10 000 000 και στο You Tube έχει κτυπήσει το ένα δισεκατομμύριο προβολές. Ο λόγος για τον παγκοσμίου φήμης Ολλανδό βιολιστή André Rieu, ο οποίος μετά από κατάθεση υποψηφιότητας της επιτροπής, θα επισκεφτεί και την Αθήνα στην παγκόσμια περιοδεία του στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του ΟΑΚΑ στις 12 και 13 Μαρτίου του 2024.

Η μοναδικότητα των παραστάσεων του εμβληματικού σολίστ έγκειται στο πολυποίκιλο ρεπερτόριο με βαλς, κομμάτια από όπερες, τραγούδια από ταινίες και κλασικά αριστουργήματα, με τη συνοδεία της ονειρικής ορχήστρας του Johann Strauss και άλλων διεθνών σολίστ και χορωδιών.

Γνωστός επίσης και για τον πρωτότυπο τρόπο έναρξης των παραστάσεών του, όπου ο ίδιος και η ορχήστρα του βγαίνουν στη σκηνή μέσα από το πλήθος, αλλά και από τα εφέ φωτισμού, το video wall πίσω από την ορχήστρα πάνω στο οποίο προβάλλονται εντυπωσιακά πλάνα για κάθε μουσικό κομμάτι ξεχωριστά, αλλά και για τα πραγματικά περίτεχνα κοστούμια των συντελεστών επί σκηνής. Μια συναρπαστική μουσική γιορτή, που “ναι” αξίζει να πάρεις το αεροπλάνο για να τη δεις.

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts