Βροχή αστέρων γαστρονομίας στο Cap St George

Το Cap St George, το πολυτελές κατάλυμα στον Άγιο Γεώργιο Πέγειας που μας διδάσκει από τα γεννοφάσκια του την υψηλή και όχι μόνο, γαστρονομία, επανέρχεται δυναμικά. Φιλοξενεί στις 23 και 24 Ιουνίου στο εμβληματικό του εστιατόριο Sky 7, τον παγκοσμίου φήμης ιταλό chef Antonio Arcieri.
 
Ο κάτοχος ενός αστεριού Michelin, καταξιωμένος chef, θα αποδείξει για ακόμη μια φορά την γαστρονομική του δεινότητα, παίζοντας με την αφρόκρεμα των πρώτων υλών που χαρίζει η φύση, η ξηρά και η θάλασσα.
 
Η τεράστια εμπειρία του, αλλά και η πολύχρονη επαφή του μαζί με τους “θεούς” στον χώρο της υψηλής μαγειρικής, όπως τον Ferran Adria στο El Bulli και τον Paco Perez, είναι μόνο κάποιοι από τους λόγους της υψηλής εκτίμησης που τρέφουν για αυτόν οι απανταχού γαστρονόμοι.
 
Το Degustasion menu κι αυτή τη φορά, για όσους το επιθυμούν θα συνδυάζεται με αξιόλογα, by the glass κρασιά, τα οποία έχουν επιλεγεί από τον sommelier του resort. Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων αποταθείτε απ’ ευθείας στο ξενοδοχείο Cap St George. 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts