
Ρε παιδιά, δίνετε τόσα χρήματα να φτιάξετε ένα εστιατόριο, φέρνετε κάποιο να σας στήσει την κουζίνα και μας καλείτε εμάς τους σεφ να σας φτιάξουμε το μενού του εστιατορίου, με μια κουζίνα και εξοπλισμό άσχετο με την κουζίνα που θέλετε και ασύμμετρη με τον όγκο των πελατών που θέλετε να εξυπηρετείτε.
Μας ζητάτε να φτιάξουμε μενού με πολλά είδη σχάρας και μας παρουσιάζετε μια σχάρα 50εκ για ένα εστιατόριο που θα εξυπηρετεί 140 πελάτες. Μας βάλατε ένα φούρνο που τον προτείνουμε για χώρους εστίασης των 20 – 30 πελατών και μας βάλατε 4 μάτια σε κουζίνα, για όλα τα μαγειρευτά, τα ζυμαρικά και τις σάλτσες.







Το Sky7, η “πρεσβεία” των βραβευμένων σεφ στο νησί, υποδέχτηκε μια ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία με τον βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin σεφ Vítor Matos, ο οποίος παρουσίασε ένα υψηλού επιπέδου

Η κλασικά αγαπημένη ιταλική κουζίνα έχει τη γαστρονομική της “πρεσβεία” στο Mediterraneo. Το απόλυτο ιταλικό εστιατόριο του ξενοδοχείου Annabelle, που έχει πλέον καθιερωθεί τόσο στους

Ήρθε κι η Μαμαλού και με την είσοδό της στο κέντρο του άστεως έγινε αμέσως viral. Talk of the town χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και σπρώξιμο,
