Δίνετε τόσα χρήματα να φτιάξετε ένα εστιατόριο, καλείτε εμάς τους σεφ να σας φτιάξουμε το μενού του εστιατορίου, με μια κουζίνα και εξοπλισμό άσχετο με την κουζίνα που θέλετε…

Ρε παιδιά, δίνετε τόσα χρήματα να φτιάξετε ένα εστιατόριο, φέρνετε κάποιο να σας στήσει την κουζίνα και μας καλείτε εμάς τους σεφ να σας φτιάξουμε το μενού του εστιατορίου, με μια κουζίνα και εξοπλισμό άσχετο με την κουζίνα που θέλετε και ασύμμετρη με τον όγκο των πελατών που θέλετε να εξυπηρετείτε.

Μας ζητάτε να φτιάξουμε μενού με πολλά είδη σχάρας και μας παρουσιάζετε μια σχάρα 50εκ για ένα εστιατόριο που θα εξυπηρετεί 140 πελάτες. Μας βάλατε ένα φούρνο που τον προτείνουμε για χώρους εστίασης των 20 – 30 πελατών και μας βάλατε 4 μάτια σε κουζίνα, για όλα τα μαγειρευτά, τα ζυμαρικά και τις σάλτσες. 

Μηδέν έρευνα, μηδέν στο πηλίκο προγραμματισμός, υπό το μηδέν οργάνωση. Ο ερασιτεχνισμός στο μεγαλείο του. Και ύστερα φταίει ο σεφ και η ομάδα του που άργησε το φαγητό, που δεν ψήθηκε σωστά, που ήταν ελλιπές…
 
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Château Angelus. Συνέντευξη με την Anna Tkachenko Marie, Export Director Europe του μυθικού οινοποιείουτου Saint-Emilion, με την ευκαιρία της εκπροσώπησης των κρασιών στο νησί από την IconVines (Greek & English)

Ό,τι και να γραφεί για το μυθικό και ένα από τα κορυφαία Château στον κόσμο, το Château Angélus, δεν μπορεί πραγματικά να αποτυπώσει το μεγαλείο

Διθύραμβοι για τις τρεις οινογαστρονομικές βραδιές με τον Λευτέρη Λαζάρου στο NissiBlu Beach Resort. Πήγαμε κι εμείς…

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 16, 17 και 18 Οκτωβρίου οι sold-out, από την πρώτη κιόλας ανακοίνωση, οινογαστρονομικές βραδιές στο NissiBlu Beach Resort, με πρωταγωνιστή