Δεν ξέρω αν είμαι παράξενη, αλλά αυτό είναι μεγάλο φάουλ για μια κυπριακή ταβέρνα…

Οργάνωσε ο διευθυντής της εταιρείας μας μια σύναξη των συναδέλφων σε ταβέρνα της Λευκωσίας και πήγα κι εγώ. Διαλέξαμε τον μεζέ της ταβέρνας, γιατί μας είπαν ότι είναι πολύ καλός και έχει τα πάντα. Οκ είπαμε και ξεκινήσαν να κατεβαίνουν πιάτα. Εκτός από τη σαλάτα, τα ντιπς και τις τηγανιτές πατάτες τα υπόλοιπα ήταν ΧΟΙΡΙΝΑ. Ναι, όλα τα υπόλοιπα πιάτα ήταν από χοιρινό κρέας, το οποίο “ναι” μου αρέσει αλλά όχι να αποτελεί 100% του μενού κρεατικών. Διαβάστε το και πείτε μου αν έχω άδικο: Λουκάνικα κρασάτα, λούντζα, κοκκαλάκια χοιρινά με κόλιανδρο, πανσετάκια κρασάτα, κεφτέδες χοιρινοί, χοιρινό σουβλάκι, σεφταλιές. Συγγνώμη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ άλλα κρέατα στο νησί; Πού είναι το κοτόπουλο, το κατσίκι, η προβατίνα, το κουνέλι, το ορτύκι, το βοδινό; Δεν ξέρω αν είμαι παράξενη, αλλά αυτό είναι μεγάλο φάουλ για μια κυπριακή ταβέρνα.

Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού