#53 Είμαι σερβιτόρα σε εστιατόριο της Πάφου και πραγματικά νιώθω άσχημα όταν παίρνω στους πελάτες το μηχανάκι για να πληρώσουν με την πιστωτική τους κάρτα τον λογαριασμό…

Είμαι σερβιτόρα σε εστιατόριο της Πάφου και πραγματικά νιώθω άσχημα όταν παίρνω στους πελάτες το μηχανάκι για να πληρώσουν με την πιστωτική τους κάρτα τον λογαριασμό. Το μηχανάκι όταν κτυπήσω το ποσό, ουσιαστικά ρωτά τον πελάτη πόσο φιλοδώρημα (tips) θέλει να αφήσει. Το συζήτησα με το αφεντικό, του είπα πώς νιώθω κάπως άσχημα να λέω στον πελάτη αν θέλει να αφήσει tips και αυτός μου είπε ότι αφού όλοι το κάνουν, θα το κάνουμε κι εμείς. Όντως γίνεται παντού αυτό; Υπάρχει κι άλλος τρόπος, πιο διακριτικός για το φιλοδώρημα;

Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Château Angelus. Συνέντευξη με την Anna Tkachenko Marie, Export Director Europe του μυθικού οινοποιείουτου Saint-Emilion, με την ευκαιρία της εκπροσώπησης των κρασιών στο νησί από την IconVines (Greek & English)

Ό,τι και να γραφεί για το μυθικό και ένα από τα κορυφαία Château στον κόσμο, το Château Angélus, δεν μπορεί πραγματικά να αποτυπώσει το μεγαλείο

Διθύραμβοι για τις τρεις οινογαστρονομικές βραδιές με τον Λευτέρη Λαζάρου στο NissiBlu Beach Resort. Πήγαμε κι εμείς…

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 16, 17 και 18 Οκτωβρίου οι sold-out, από την πρώτη κιόλας ανακοίνωση, οινογαστρονομικές βραδιές στο NissiBlu Beach Resort, με πρωταγωνιστή