#53 Είμαι σερβιτόρα σε εστιατόριο της Πάφου και πραγματικά νιώθω άσχημα όταν παίρνω στους πελάτες το μηχανάκι για να πληρώσουν με την πιστωτική τους κάρτα τον λογαριασμό…

Είμαι σερβιτόρα σε εστιατόριο της Πάφου και πραγματικά νιώθω άσχημα όταν παίρνω στους πελάτες το μηχανάκι για να πληρώσουν με την πιστωτική τους κάρτα τον λογαριασμό. Το μηχανάκι όταν κτυπήσω το ποσό, ουσιαστικά ρωτά τον πελάτη πόσο φιλοδώρημα (tips) θέλει να αφήσει. Το συζήτησα με το αφεντικό, του είπα πώς νιώθω κάπως άσχημα να λέω στον πελάτη αν θέλει να αφήσει tips και αυτός μου είπε ότι αφού όλοι το κάνουν, θα το κάνουμε κι εμείς. Όντως γίνεται παντού αυτό; Υπάρχει κι άλλος τρόπος, πιο διακριτικός για το φιλοδώρημα;

Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού