#3 Είμαι σερβιτόρος εδώ και τρία χρόνια σε ταβέρνα στην Πάφο και τα έχω πάρει στο κρανίο …

Είμαι σερβιτόρος εδώ και τρία χρόνια σε ταβέρνα στην Πάφο και τα έχω πάρει στο κρανίο γιατί πριν λίγες μέρες το αφεντικό προσέλαβε ακόμη μια σερβιτόρο της οποίας έδωσε την ίδια ποσόστωση σε tips μαζί μου που τον στηρίζω τόσα χρόνια. Είναι δίκαιο αυτό;

 Πείτε μας την άποψη σας στα comments

Στείλε μας στο email: info@fineanddine.com.cy τον προβληματισμό, το ερώτημά ή την άποψή σου για ένα από τα θέματα που άπτονται της θεματολογίας του FINE & DINE. Ειδική επιτροπή θα επιλέγει σε τακτά χρονικά διαστήματα τα πιο αντιπροσωπευτικά ερωτήματα και θα τα θέτει προς δημόσια συζήτηση στη σελίδα μας στο FACEBOOK: Fine&Dine Cyprus

* Απόψεις που κρίνονται ως ρατσιστικές, χαρακτηρίζονται ως προσβλητικές ή εμπεριέχουν άσχημο λεξιλόγιο, θα διαγράφονται.

* Οι απόψεις των συμμετεχόντων στη δημόσια συζήτηση, αποτελούν καθαρά την προσωπική άποψη αυτών και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να νοηθεί ότι αντιπροσωπεύουν τη συντακτική ομάδα του FINE & DINE.

* Στην περίπτωση που η ερώτηση θα “φωτογραφίζει” συγκεκριμένο χώρο ή πρόσωπο, τότε η ερώτηση θα τροποποιείται.

* Οι απαντήσεις, γνώμες και απόψεις των αναγνωστών μας, δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αναφέρονται σε προσωπικά δεδομένα τρίτων προσώπων.

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts