![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/Νίκος-Πορτοκάλογλου-copy.jpg)
Μου αρέσει πολύ να βγαίνω έξω για φαγητό. Με τον πληθωρισμό στα ύψη, προσέχουμε εγώ κι ο άντρας μου που θα δώσουμε τα λεφτά μας. Διαβάζω διάφορα άρθρα για value for money εστιατόρια που δεν βάζεις το χέρι βαθιά στη τσέπη. Πήγαμε αλλά δεν ήταν value. Κακό κρέας, ψάρι που μύριζε, ο θεός να το κάνει σέρβις και ο χώρος δεν…. Τι να πω για τις τουαλέτες; Τι είναι τελικά το Value for money εστιατόριο; Ιδού η απορία 🫤
Τρέχουμε όλοι να πάμε δεξιά κι αριστερά διακοπές εκτός Κύπρου – και καλά κάνουμε δηλαδή- και ερχόμενοι πίσω, πολλοί πυροβολούμε τον τόπο μας, ότι τάχα
Η καλοκαιρινή παραγωγή του ΘΟΚ «Φοίνισσες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Μαγδαλένας Ζήρα συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία την περιοδεία της με τρεις τελευταίους σταθμούς, την Πάφο
Φρεσκο-αλιευμένο κυπριακό τονάκι και καρπούζι, ντόπιο και ζουμερό, σε μια συνταγή που θα κάνει θραύση. Απλά ακολούθησε τις οδηγίες της chef de partie του εστιατορίου