
Είναι σχήμα οξύμωρο στα κυλικεία των σχολείων στην Κύπρο να απαγορεύεται η πώληση “ανθυγιεινών” τροφών, με στόχο φυσικά να διδαχθούν τα παιδιά να τρέφονται υγιεινά και οι πλείστοι γονείς να γεμίζουν το πρωί τη σχολική βαλίτσα των παιδιών τους με όλα αυτά που απαγορεύονται; Πώς να εξηγήσω στην κόρη μου, ότι εμείς είμαστε οι “σωστοί” που δίνουμε έμφαση στα φρούτα και στα λαχανικά, αντί όλοι οι άλλοι συμμαθητές της που κουβαλούν ότι φανταστείς από το σπίτι; Το ίδιο το Υπουργείο Παιδείας, δεν έπρεπε να απαγορεύσει τη μεταφορά αυτών των προϊόντων στα σχολεία, αν πραγματικά ενδιαφέρεται και για την υγεία των παιδιών μας;
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:







Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού

Η UNESCO έκανε ένα ιστορικό βήμα, ανακηρύσσοντας την ιταλική κουζίνα ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια απόφαση με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς για
