
Εδώ και τρία χρόνια έχω γίνει vegan και πραγματικά νιώθω πάρα πολύ ωραία. Έχω αγοράσει βιβλία με συνταγές για vegan και μαγειρεύω όμορφα πιάτα για εμένα, που αρέσουν και στους φίλους μου, που δεν είναι vegan. Το παράπονό μου είναι ότι πάρα πολλά από τα εστιατόρια που επισκέπτομαι, δεν διαθέτουν επιλογές για vegan, άλλα διαθέτουν μια δυο μόνο και δυστυχώς δεν είναι πιάτα που εντυπωσιάζουν γευστικά, μα ούτε και σε παρουσίαση. Είναι σαν να μην μας δίνουν σημασία, όπως δίνουν σε αυτούς που τους αρέσει το κρέας, σε αυτούς που τους αρέσει το ψαρί κτλ. Καταλήγω να τρώω πάντοτε σαλάτες, στις οποίες παρακαλώ τους σερβιτόρους, να μου αφαιρέσουν τα τυροκομικά και τις ζωικές πρωτεΐνες από μέσα.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Είμαι σχεδόν τρεις δεκαετίες σουβλιτζής στη Λευκωσία. Αυτό ήθελα να κάνω με τη γυναίκα μου και το αγαπούμε πολύ. Είναι η ίδια μας η ζωή.
Στο Jasmine Gastrobar στη Λακατάμεια μας έχουν καλομάθει… και μας αρέσει πολύ. Εκτός από την καλοφτιαγμένη λίστα φαγητών του εστιατορίου, σε κάθε σου επίσκεψη θα
Η έξοδος για φαγητό αποτελεί για πολλούς από εμάς μια ιδιαίτερη εμπειρία, που ξεπερνά την απλή ανάγκη για ένα γεύμα ή απλώς για να γεμίσει
Φέτος ο Μίλτος κλείνει τριάντα χρόνια προσωπικής δισκογραφίας, και τα γιορτάζει μαζί μας. Χρόνια πλούσια, γεμάτα σημαντικές συνεργασίες, αξέχαστες γνωριμίες που εξελίχθηκαν σε φιλίες ζωής,