
Επικοινωνώ μαζί σας γιατί το Σάββατο που πέρασε, συνέβηκε ξανά το ίδιο θέμα με τις κρατήσεις. Έχω μια ταβέρνα 55 θέσεων. Είμαι συνήθως γεμάτος Παρασκευή και Σάββατο και τις περιμένω αυτές τις 2 μέρες πώς και πώς για να βγάλω τα σπασμένα με το ρεύμα, τους μισθούς, τα υλικά κτλ. Μου έκλεισε ένας κύριος ένα τραπέζι 16 άτομα για τα γενέθλιά του. Όλη τη βδομάδα λέγαμε στους πελάτες μας που τηλεφωνούσαν ότι είμαστε γεμάτοι, αφού ουσιαστικά μας έκλεισε το ¼ του μαγαζιού. Σάββατο πρωί παίρνουμε τηλέφωνο για επιβεβαίωση και μας λένε ότι είναι όλα οκ. Στις 20.15 του Σαββάτου κτυπά το τηλέφωνο και ήταν ο κύριος που έκλεισε το τραπέζι, μου είπε πώς τον έπιασε ημικρανία και θα πρέπει να το ακυρώσουν. Εμένα ποιος με καλύπτει σε αυτή την περίπτωση; Υπάρχει κάποιος τρόπος να είμαστε καλυμμένοι εμείς οι εστιάτορες; Αν ξαφνικά άλλαξε γνώμη και βρήκε κάπου άλλου ή κάνει διπλοκρατήσεις για να έχει σίγουρο τραπέζι το Σάββατο κάπου, εγώ πώς το ξέρω αυτό; Είμαι κι εγώ οικογενειάρχης και θέλω κι εγώ να ζήσω.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:







Το Sky7, η “πρεσβεία” των βραβευμένων σεφ στο νησί, υποδέχτηκε μια ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία με τον βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin σεφ Vítor Matos, ο οποίος παρουσίασε ένα υψηλού επιπέδου

Η κλασικά αγαπημένη ιταλική κουζίνα έχει τη γαστρονομική της “πρεσβεία” στο Mediterraneo. Το απόλυτο ιταλικό εστιατόριο του ξενοδοχείου Annabelle, που έχει πλέον καθιερωθεί τόσο στους

Ήρθε κι η Μαμαλού και με την είσοδό της στο κέντρο του άστεως έγινε αμέσως viral. Talk of the town χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και σπρώξιμο,
