
Ο γαλλικός οδηγός Michelin, μόλις ανακοίνωσε τα φετινά του βραβεία, με την Αθήνα να φωτίζεται με περισσότερα πλέον αστέρια. Ένα αστέρι πήραν για πρώτη φορά το Hervé των Hervé Pronzato και Γρηγόρη Κίκη, το Patio στο The Margi hotel με chef τον Παναγιώτη Γιακαλή και το εστιατόριο Tudor Hall στο πολυτελές ξενοδοχείο King George, με τους chef Αστέριο Κουστούδη και Νίκο Λιβαδειά να έχουν το γενικό πρόσταγμα στην κουζίνα.
ΔΥΟ ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΦΕΤΟΣ ΤΟ DELTA
Το Delta Restaurant στο Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος τιμάται ξανά με δύο αστέρια, έχοντας στις κουζίνες του, τους chefs Γιώργο Παπαζαχαρία και τον Θάνο Φέσκου, οι οποίοι μιλούν στα πιάτα τους με δείχτες τη βιωσιμότητα και τις ζυμώσεις με υλικά που δύσκολα βρίσκεις αλλού.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΜΕ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ
Σφικτά κρατάνε το φωτεινό τους αστέρι και αυτή τη χρονιά, το Varoulko Seaside, το The Zillers, το Soil, η Σπονδή, το CTC, η Hytra, το Botrini’s και το Pelagos.
Για να δεις και τα 31 εστιατόρια που βρίσκονται στο Οδηγό Michelin στην Αθήνα, πάτησε ΕΔΩ
Μπορεί η δήλωση ότι “η διαφορά είναι στις λεπτομέρειες” να ακούγεται κάπως κλισέ, όμως στην πολυβραβευμένη ταβέρνα του Παραλιμνίου, τα πάντα κρίνονται στις λεπτομέρειες. Παράδοση,
Αξιότιμοι κύριοι και κυρίες, Ως διευθυντής γνωστού ξενοδοχείου στην πόλη της Πάφου, αισθάνομαι την ανάγκη να μοιραστώ μαζί σας μια δυσάρεστη, αλλά πραγματική κατάσταση που βιώσαμε
Ο Δήμος Λακατάμειας, στο πλαίσιο της πολιτιστικής του δράσης και της ανάδειξης της φυσικής ομορφιάς του Πεδιαίου Ποταμού, διοργανώνει την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2025, στο
Στο πεντάστερο NissiBlu Beach Resort στην Αγία Νάπα θα πας και θα ξαναπάς, γιατί είναι σ’ όλα του μοναδικό. Τόσο μοναδικό, όσο και οι υψηλές
Μία νέα έκδοση, με “Gefsis” κι αρώματα ελληνικά, που αγκαλιάζει όλο το φυσικό περιβάλλον της Ελλάδας: Γη, Θάλασσα, Φάρμα, μαζί με το ισχυρό ένστικτο της