Η Λακατάμεια έχει τώρα το δικό της Burger guy

Το Burger guy έφτασε και στη Λακατάμεια. Φώλιασε σε ένα φωτεινό new age μαγαζί, σε μια κομβική διασταύρωση της Λεωφόρου Μακαρίου και έχει προκαλέσει από τις πρώτες μέρες το ενδιαφέρον των λατρών των smashed burgers. Η φιλοσοφία εστίασης παραμένει η ίδια με το αδελφό Burger guy στην Πλατεία Ελευθερίας, με τους Burger guy lovers να παραλαμβάνουν με την είσοδό τους, χαρτί και καλαμάρι, για να σημειώσουν όλες τις μεταβλητές του δικού τους Burger. 

Χαρτί και καλαμάρι πήραμε κι εμείς ψες, βάλαμε τα τικ μας για το ποιο Burger επιθυμούμε, πόσα μπιφτέκια γουστάρουμε για το  καθένα, τα συνοδευτικά και τις σάλτσες της αρεσκείας μας. Επιλογές άφθονες, 25 στον αριθμό για σάλτσες και toppings, αλλά και επιλογές που σέβονται τους λάτρεις του κοτόπουλου, των vegie και vegetarian επιλογών. 

Με το buzzer ανά χείρας, αναμένοντάς το να κτυπήσει, απολαμβάνουμε όλοι μας μπυρίτσες – πολύ αξιοθαύμαστη η γκάμα ζύθων – παρακολουθώντας συνάμα την δράση των ουκ ολίγων σεφ της ανοιχτής κουζίνας. Το buzzer μας ηχεί και πάμε ομαδικώς στην μπάρα για να παραλάβουμε τους πλουσιοπάροχους δίσκους μας. Φοράμε πρώτα πρώτα, τα μαύρα μας γάντια, ζουλάμε το τρίπατό μας beef burger με μπέικον, τυρί, pineapple και smoky sauce και το δίπατο με signature Louisiana sauce, καραμελωμένο κρεμμύδι και αυγό.

Ζουμερά και τα δύο, με ωραίο ψωμάκι, αλλά και πολύ καλό αξιολογήθηκε κι αυτό με ατόφιο στήθος κοτόπουλο, πίκλες και Virginia sauce. Ιδιαίτερο το vegie potato burger με κριτσανιστό κρεμμύδι, αλλά και τα δυο είδη κοτομπουκιών, τα chicken fillets και τα chicken wings, που παντρέψαμε με truffle και garlic mayo. Εξαιρετικές οι κυπριακές, τηγανιτές του πατάτες, που έχεις την επιλογή να τις απολαύσεις άνευ ή σκεπασμένες με τυρί, μπέικον ή Cajun.

Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’ 16, Λακατάμεια, 2324

96 738899 

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts