“Κάτι θα σας φτιάξει κι εσάς, μην ανησυχείτε. Δε θα σας αφήσει έτσι ο σεφ”. Αυτή ήταν η απάντηση που έλαβα από την υπεύθυνη…

“Κάτι θα σας φτιάξει κι εσάς, μην ανησυχείτε. Δε θα σας αφήσει έτσι ο σεφ”. Αυτή ήταν η απάντηση που έλαβα από την υπεύθυνη ή διευθύντρια του εστιατορίου που έκλεισε η παρέα μου οχτάρι τραπέζι για την Παραμονή Χριστουγέννων, όταν ζητήσαμε να μας στείλει το μενού για τους vegetarian και τους vegan, εφόσον οι 3 από τους 8 μας, έχουμε αυτές τις διατροφικές προτιμήσεις. Στο μενού 6 πιάτων της βραδιάς που κυκλοφόρησε το εστιατόριο στα social media, υπήρχε η σημείωση ότι διατίθενται και επιλογές για vegan και vegetarian, αλλά 3 μέρες πριν μάς απαντούν ότι δεν υπάρχει για εμάς κάτι το προσχεδιασμένο, όπως για τους υπόλοιπους, αλλά να πάμε και ο σεφ που είναι “πιτς φυτίλι”, σύμφωνα με την υπεύθυνη, κάτι θα κατεβάσει ο νους του να μας φτιάξει αξίας €75 το άτομο, όπως τους υπόλοιπους. Άρχισα να σκέφτομαι πραγματικά ότι εμείς οι vegetarians, είμαστε παιδιά άλλου θεού.

Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Château Angelus. Συνέντευξη με την Anna Tkachenko Marie, Export Director Europe του μυθικού οινοποιείουτου Saint-Emilion, με την ευκαιρία της εκπροσώπησης των κρασιών στο νησί από την IconVines (Greek & English)

Ό,τι και να γραφεί για το μυθικό και ένα από τα κορυφαία Château στον κόσμο, το Château Angélus, δεν μπορεί πραγματικά να αποτυπώσει το μεγαλείο

Διθύραμβοι για τις τρεις οινογαστρονομικές βραδιές με τον Λευτέρη Λαζάρου στο NissiBlu Beach Resort. Πήγαμε κι εμείς…

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν στις 16, 17 και 18 Οκτωβρίου οι sold-out, από την πρώτη κιόλας ανακοίνωση, οινογαστρονομικές βραδιές στο NissiBlu Beach Resort, με πρωταγωνιστή