“Κάτι θα σας φτιάξει κι εσάς, μην ανησυχείτε. Δε θα σας αφήσει έτσι ο σεφ”. Αυτή ήταν η απάντηση που έλαβα από την υπεύθυνη…

“Κάτι θα σας φτιάξει κι εσάς, μην ανησυχείτε. Δε θα σας αφήσει έτσι ο σεφ”. Αυτή ήταν η απάντηση που έλαβα από την υπεύθυνη ή διευθύντρια του εστιατορίου που έκλεισε η παρέα μου οχτάρι τραπέζι για την Παραμονή Χριστουγέννων, όταν ζητήσαμε να μας στείλει το μενού για τους vegetarian και τους vegan, εφόσον οι 3 από τους 8 μας, έχουμε αυτές τις διατροφικές προτιμήσεις. Στο μενού 6 πιάτων της βραδιάς που κυκλοφόρησε το εστιατόριο στα social media, υπήρχε η σημείωση ότι διατίθενται και επιλογές για vegan και vegetarian, αλλά 3 μέρες πριν μάς απαντούν ότι δεν υπάρχει για εμάς κάτι το προσχεδιασμένο, όπως για τους υπόλοιπους, αλλά να πάμε και ο σεφ που είναι “πιτς φυτίλι”, σύμφωνα με την υπεύθυνη, κάτι θα κατεβάσει ο νους του να μας φτιάξει αξίας €75 το άτομο, όπως τους υπόλοιπους. Άρχισα να σκέφτομαι πραγματικά ότι εμείς οι vegetarians, είμαστε παιδιά άλλου θεού.

Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

 

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού