
Τι πιο ωραίο να πας τώρα σε ένα εστιατόριο, μια ταβερνούλα, σε ένα deli και να σου προσφέρουν για ξεκίνημα, ζεστό ψωμί και φρέσκο κυπριακό λάδι που μόλις βγήκε από το λιοτρίβι. Αν είναι και αγουρέλαιο, ακόμη καλύτερα.
Τιμήστε συνάδελφοι εστιάτορες τα προϊόντα του τόπου μας, όπως την κυπριακή ελιά, το ντόπιο λάδι και τα παράγωγα τους. Ζω κάθε χρόνο αυτή την περηφάνια του Ελλαδίτη, Ισπανού και Ιταλού εστιάτορα, όταν με υποδέχεται στο εστιατόριό του με το φρέσκο λάδι της χρονιάς, πλάι σε ζεστό ψωμάκι και ζηλεύω.
Γιατί να μην το κάνουμε και εμείς. Σπαρμένο με ελιές, ολάκερο το νησί μας. Καλό και το βούτυρο, δε λέω, αλλά το ελαιόλαδο είναι μαγεία μεσογειακή και φυσικά κυπριακή. Ας τη ζήσουμε λοιπόν στα εστιατόριά μας.






«Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ» έρχεται στο Σατιρικό Θέατρο Το παγκοσμίου φήμης θεατρικό αριστούργημα «Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ» ανεβαίνει στην Πάνω Σκηνή του Σατιρικού

Το Sky7, η “πρεσβεία” των βραβευμένων σεφ στο νησί, υποδέχτηκε μια ανεπανάληπτη γαστρονομική εμπειρία με τον βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin σεφ Vítor Matos, ο οποίος παρουσίασε ένα υψηλού επιπέδου

Η κλασικά αγαπημένη ιταλική κουζίνα έχει τη γαστρονομική της “πρεσβεία” στο Mediterraneo. Το απόλυτο ιταλικό εστιατόριο του ξενοδοχείου Annabelle, που έχει πλέον καθιερωθεί τόσο στους

Ήρθε κι η Μαμαλού και με την είσοδό της στο κέντρο του άστεως έγινε αμέσως viral. Talk of the town χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια και σπρώξιμο,
