Κλιματισμός στο full, αλλά δεν κλείσαμε μάτι…

Οι διακοπές για εμένα και τη σύντροφό μου είναι κάτι περισσότερο από ιερές. Και δεν εννοώ πάντοτε τις πολυήμερες ή αυτές στο εξωτερικό. Έστω ένα βραδυ σε ένα καλό ξενοδοχείο της Λεμεσού, της Πάφου, του Πρωταρά…. Δεν μας νοιάζει να πληρώσουμε κατιτίς παραπάνω για να φορτίσουμε τις μπαταρίες μας, για αυτό στοχεύουμε τα “καλά” ξενοδοχεία, που θέλουμε να πιστεύουμε ότι τουλάχιστον όταν πάμε στο δωμάτιο για ανάπαυση, ύπνο και χαλάρωση, όλα θα είναι με το μέρος μας. 
 
Να που δυστυχώς οι δυο τελευταίες μας εξορμήσεις σε πολύ καλά ξενοδοχεία, λόγω καύσωνα δεν ικανοποίησαν τις προσδοκίες μας. Μείναμε άυπνοι και ήρθαμε σπίτι μας κουρασμένοι. Βασικά το κλιματιστικό ΔΕΝ μπορούσε να νικήσει τη ζέστη που είχε συσσωρευτεί εντός του δωματίου, το οποίο το κτυπούσε ο ήλιος από τις 08.00 το πρωί μέχρι και τη δύση του ηλίου.
 
Καμία προστασία της μπαλκονόπορτας από τον ήλιο με κάποιο σκίαστρο, η αντιηλιακή κουρτίνα αρκετά λεπτή και το κλιματιστικό, ήταν μάλλον παλαιάς γενεάς. Αν αποφάσιζες να ανεβάσεις την ένταση του αέρα στο 3ο (πιο δυνατό στάδιο) ο θόρυβος ήταν τόσο δυνατός, που σε αναστάτωνε, παρά σε ηρεμούσε για να σε πάρει ο ύπνος.
 
Το δηλώνω απερίφραστα ότι εγώ και η σύζυγός μου ΔΕΝ θα επισκεφθούμε ξανά τα δυο αυτά ξενοδοχεία, μέχρι που να λυθεί το θέμα με την ψύξη των δωματίων.  Κάτι για το οποίο θα έπρεπε να είχε διευθετηθεί από τους ιδιοκτήτες και τους διευθυντές πριν μπει το καλοκαίρι

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts