Κουσούρια πολλά οι πελάτες στην ταβέρνα μας… αλλά αυτό που συνέβη, ήταν τραγελαφικό και ντρέπομαι που ενέδωσα. 

Είμαι χρόνια πολλά στον χώρο της εστίασης, διατηρώντας με τη γυναίκα μου μια παραδοσιακή ταβέρνα. Πελάτες μπήκαν πολλοί, ο καθένας με τα ωραία του, τα παράξενά του και τα κουσούρια του, αλλά αυτό που έγινε το περασμένο Σάββατο ήταν τραγελαφικό και ντρέπομαι που ενέδωσα. Ήρθε μια αντροπαρέα των έξι, κάθισε, παρήγγειλε 6 μεζέδες, μεγάλες φιάλες μπύρες και ένα έξτρα τραπέζι. 
 
– Τι το θέλετε παιδιά, τους ρώτησα αστειεύομενος. Τα τραπέζια μας δεν τρώγονται.
 
Γέλασαν όλοι και απλά μου είπαν “Θα δεις”. Σύντομα είδα. Το τραπέζι δίπλα τους το ήθελαν για επίδειξη των υπεράριθμων “τροπαίων” από την κατανάλωση μπύρας. Απαγόρευσαν δηλαδή στον γιο μου που ανέλαβε το section εκείνο της ταβέρνας, να αποσύρει τις άδειες φιάλες, γιατί ήθελαν στο τέλος να φωτογραφηθούν με τις 33 άδειες φιάλες. 

Τους κάναμε τη χάρη, αλλά δυσαρεστήσαμε πολύ τους άλλους πελάτες και φίλους της ταβέρνας, που μας “την είπαν” αυστηρά για την όλη επίδειξη κατανάλωσης αλκοόλης και της φασαρίας στο τραπέζι τους καθ’ όλη τη διάρκεια της ζυθοποσίας. Απολογούμαι από καρδιάς που επέτρεψα να συμβεί αυτό στην ταβέρνα μου και υπόσχομαι ότι ΔΕΝ θα ξανασυμβεί παρόμοιο περιστατικό που να ενοχλεί και να προκαλεί.
 
Πείτε μας την άποψη σας στα comments: 

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts