
Συμφωνώ και επαυξάνω ότι όταν δεν υπάρχει διαθεσιμότητα να μας κλείσουν τραπέζι σε ένα κατάλυμα, εντός ενός εστιατορίου, τότε θα μας δώσουν την επιλογή για να καθίσουμε στην καλυμμένη, περίκλειστη με τζάμια βεράντα τους.
Μας την έδωσαν, μας είπαν ότι είναι θερμαινόμενη, αλλά τι να σου κάνει μια θερμάστρα στο κέντρο του χώρου, όταν έξω είναι 7 – 8 βαθμοί κελσίου; Φάγαμε με τα παλτά και τα κασκόλ, τα πόδια μας έγιναν παγάκια και σήμερα είμαστε όλοι άρρωστοι.
Καταλαβαίνουμε ότι η θέρμανση στοιχίζει, αλλά αγαπητέ ιδιοκτήτη του εστιατορίου, εμείς πληρώσαμε το ίδιο αντίτιμο φαγητού και ποτού, όπως τους μέσα που ήταν ζεστά και όμορφα, και όλοι τους ήταν με τα πουκαμισάκια. To be or not to be; Εμείς πάντως την κόκκινή μας την κάρτα, σας τη ρίξαμε!
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:





Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Σας γράφω με ειλικρίνεια και αρκετή απογοήτευση, λίγους μόλις μήνες πριν ανοίξει το εστιατόριό μου στη Λευκωσία, τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Πίστευα ότι το μεγαλύτερο άγχος

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού

Η UNESCO έκανε ένα ιστορικό βήμα, ανακηρύσσοντας την ιταλική κουζίνα ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια απόφαση με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς για
