“Μας την έκοψαν χοιρινά”. Πόσες φορές να το διαβάσω στα σχόλια των πελατών στα social media, μετά από επίσκεψή τους σε ένα εστιατόριο;; Άπειρες. Εμείς πήραμε το βάπτισμα του πυρός πριν λίγες μέρες, με σχόλιο συγκεκριμένου “κυρίου” που φυσικά και γνωρίζουμε την περίπτωση, το οποίο όντως μας πόνεσε. Όμως, θα ήθελα να στείλω κι εγώ ένα μήνυμα. Κατάλογο στα χέρια σου κύριε, πήρες; Κρύψαμε την τιμή στον κατάλογο όταν παράγγελνες βοδινό φιλέτο των €40 ή κρασί των €75; Εσύ δεν ήσουν που παρήγγειλες 5 ορεκτικά για 4 άτομα “γιατί σας αρέσει να δοκιμάζετε διάφορα”, όπως είπες; Εσύ δεν ήσουν που παράγγειλες και 4 κυρίως και μάλιστα, αυτά με τις πιο υψηλές τιμές του μενού; Τι ήθελες 3 φιάλες Bordeaux κρασί, αφού έχουμε άλλες 50 ετικέτες στο 1/3 της τιμής από αυτές που ζήτησες; Κερασάκι στην τούρτα, σάς κεράσαμε 4 γλυκά, 4 επιδόρπια κρασιά, φρούτα και πλάτερ με τυριά, δεν χρεώσαμε νερό και όλα αυτά για να σας ευχαριστήσουμε. Το δικό σας δώρο ήταν, ότι σας την κόψαμε χοιρινά. Δυστυχώς, κοπήκατε μόνοι σας. Άμα θέλετε να παίζετε τους connoisseurs και να εντυπωσιάζετε τους καλεσμένους σας, πρέπει οι τσέπες σας να το αντέχουν. Ο εστιάτορας τι φταίει; Ό,τι του ζήτησες, στο πούλησε.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Έρωτας, φυσικά και η διαδρομή για να φτάσεις από την είσοδο του εμβληματικού ξενοδοχείου, μέχρι και τον γαστρονομικό σου προορισμό. Μονοπάτια, κρυμμένα κυριολεκτικά μέσα στο
Ωραία που ‘ναι η Κυριακή, άμα βάλεις όμως στο πρόγραμμά σου κάτι το διαφορετικό ή κάτι το οικείο που σε κάνει εσένα κι όσους αγαπάς,
Καλό χοιρινό κρέας, κόκκινο κρασί, Κουμανδαρία και ξηρός κόλιανδρος, οι βασικοί συντελεστές του βραβευμένου σεφ Σάββα Σάββα, που θα μας μάθει σήμερα να φτιάχνουμε τα
Η οδός Στασικράτους στη Λευκωσία, έχει να παινεύεται και για το Νοερά της. Κι αν με ρωτάς να σου πω περί τίνος πρόκειται, έχω να