Μπράβο αφεντικό…για ακόμη μια φορά μας εξέπληξες

Η μικρή γαμήλια δεξίωση που αναλάβαμε στο εστιατόριό μας, στέφθηκε με επιτυχία. Το ζευγάρι, μάς συνεχάρη για την εξαίρετη εξυπηρέτηση, ενώ οι καλεσμένοι είπαν στο αφεντικό ότι άξιζε τον κόπο να ταξιδέψουν στην Κύπρο για να παρευρεθούν στον γάμο των φίλων τους.
 
Σαν έφυγαν, το αφεντικό μας μάζεψε όλους, κουζίνα και σερβιτόρους, μάς συνεχάρη ένα προς ένα, μάς έβαλε όλους ένα extra γερό φιλοδώρημα στην τσέπη, τελειώνοντας με τα εξής λόγια:
– Θέλω να ξέρετε ότι είμαι πολύ περήφανος, που σας έχω στην ομάδα μου. Ή καλύτερα στην οικογένειά μου. Άγιο Σάββατο, Κυριακή του Πάσχα και Δευτέρα της Λαμπρής, όλοι σπίτια σας με τους δικούς σας. Θα σας ξαναδώ την Τρίτη…
 
Κι εμείς σε αγαπάμε αφεντικό. Ήσουν και είσαι δίπλα μας και το νιώθαμε από την πρώτη στιγμή. Κι όχι τυπικά κι απρόσωπα. Δίπλα μας 100%.
 
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού