Μπράβο σας αγαπητοί ξενοδόχοι και διευθύνοντες, που θυμίζετε σε αυτούς που έρχονται στον τόπο μας, ότι έχουν επισκεφθεί την πλούσια σε παράδοση, Κύπρο μας…

Πόσο εκτιμώ, αυτούς που εκτιμούν και αγαπούν τον τόπο τους. Κι αυτό το λέω με αφορμή τη διανυκτέρευσή μας σε ξενοδοχείο του Πρωτάρα, που από τη στιγμή που μπαίνεις, μέχρι και τη στιγμή που φεύγεις, είτε είσαι ντόπιος, είτε επισκέπτης στο νησί, νιώθεις την Κύπρο στο πετσί σου.

Υποδοχή με ένα σφηνάκι Κουμανδαρία ή με ένα ποτήρι, δροσερής σπιτικής λεμονάδας και πιατάκι με σουτζούκο, παστελάκι και κιοφτέρι, στο τραπεζάκι του δωματίου σου, ως δώρο μαζί με μια φιάλη από Ξυνιστέρι, Μαραθεύτικο ή Κουμανδαρία.

Στο πρόγευμα, ειδικό τμήμα με κυπριακά προϊόντα και δίπλα από το καθένα μια σύντομη περιγραφή, για να γνωρίζει κι ο καθείς που το τρώει, για το τι τρώει, πώς φτιάχνεται και την ιστορία του.

Μπράβο σας αγαπητοί ξενοδόχοι και διευθύνοντες, που θυμίζετε σε αυτούς που έρχονται στον τόπο μας, ότι έχουν επισκεφθεί την πλούσια σε παράδοση, ήθη και έθιμα, αλλά και πλούσια γαστρονομία, Κύπρο μας.

Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts