Μπράβο σας αγαπητοί ξενοδόχοι και διευθύνοντες, που θυμίζετε σε αυτούς που έρχονται στον τόπο μας, ότι έχουν επισκεφθεί την πλούσια σε παράδοση, Κύπρο μας…

Πόσο εκτιμώ, αυτούς που εκτιμούν και αγαπούν τον τόπο τους. Κι αυτό το λέω με αφορμή τη διανυκτέρευσή μας σε ξενοδοχείο του Πρωτάρα, που από τη στιγμή που μπαίνεις, μέχρι και τη στιγμή που φεύγεις, είτε είσαι ντόπιος, είτε επισκέπτης στο νησί, νιώθεις την Κύπρο στο πετσί σου.

Υποδοχή με ένα σφηνάκι Κουμανδαρία ή με ένα ποτήρι, δροσερής σπιτικής λεμονάδας και πιατάκι με σουτζούκο, παστελάκι και κιοφτέρι, στο τραπεζάκι του δωματίου σου, ως δώρο μαζί με μια φιάλη από Ξυνιστέρι, Μαραθεύτικο ή Κουμανδαρία.

Στο πρόγευμα, ειδικό τμήμα με κυπριακά προϊόντα και δίπλα από το καθένα μια σύντομη περιγραφή, για να γνωρίζει κι ο καθείς που το τρώει, για το τι τρώει, πώς φτιάχνεται και την ιστορία του.

Μπράβο σας αγαπητοί ξενοδόχοι και διευθύνοντες, που θυμίζετε σε αυτούς που έρχονται στον τόπο μας, ότι έχουν επισκεφθεί την πλούσια σε παράδοση, ήθη και έθιμα, αλλά και πλούσια γαστρονομία, Κύπρο μας.

Πείτε μας την άποψη σας στα comments:

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts

Aelia Wellness Retreat. Λάνσαρε την ανανεωμένη του κάρτα φαγητών και σου προτείνουμε τις γευστικές του εκπλήξεις (Greek & English)

Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Το Pralina επιστρέφει δυναμικά στη Λεμεσό

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Τρεις αστέρες Michelin στο Cor Gastronomy: Chris Theofanous και Jacob Jan Boerma σε μια εντυπωσιακή βραδιά υψηλής γαστρονομίας. Οι εντυπώσεις μας…

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού