
Πόσο εκτιμώ, αυτούς που εκτιμούν και αγαπούν τον τόπο τους. Κι αυτό το λέω με αφορμή τη διανυκτέρευσή μας σε ξενοδοχείο του Πρωτάρα, που από τη στιγμή που μπαίνεις, μέχρι και τη στιγμή που φεύγεις, είτε είσαι ντόπιος, είτε επισκέπτης στο νησί, νιώθεις την Κύπρο στο πετσί σου.
Υποδοχή με ένα σφηνάκι Κουμανδαρία ή με ένα ποτήρι, δροσερής σπιτικής λεμονάδας και πιατάκι με σουτζούκο, παστελάκι και κιοφτέρι, στο τραπεζάκι του δωματίου σου, ως δώρο μαζί με μια φιάλη από Ξυνιστέρι, Μαραθεύτικο ή Κουμανδαρία.
Στο πρόγευμα, ειδικό τμήμα με κυπριακά προϊόντα και δίπλα από το καθένα μια σύντομη περιγραφή, για να γνωρίζει κι ο καθείς που το τρώει, για το τι τρώει, πώς φτιάχνεται και την ιστορία του.
Μπράβο σας αγαπητοί ξενοδόχοι και διευθύνοντες, που θυμίζετε σε αυτούς που έρχονται στον τόπο μας, ότι έχουν επισκεφθεί την πλούσια σε παράδοση, ήθη και έθιμα, αλλά και πλούσια γαστρονομία, Κύπρο μας.
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Οι Τετάρτες στο συγκλονιστικό boutique ξενοδοχείο Amyth of Nicosia είναι αλλιώς. Βασικός λόγος, οι οινογαστρονομικές συνάξεις που έχουν πλέον θεσμοθετηθεί στο εξίσου απαστράπτον εστιατόριο Amyth
Είμαι σχεδόν τρεις δεκαετίες σουβλιτζής στη Λευκωσία. Αυτό ήθελα να κάνω με τη γυναίκα μου και το αγαπούμε πολύ. Είναι η ίδια μας η ζωή.
Στο Jasmine Gastrobar στη Λακατάμεια μας έχουν καλομάθει… και μας αρέσει πολύ. Εκτός από την καλοφτιαγμένη λίστα φαγητών του εστιατορίου, σε κάθε σου επίσκεψη θα
Η έξοδος για φαγητό αποτελεί για πολλούς από εμάς μια ιδιαίτερη εμπειρία, που ξεπερνά την απλή ανάγκη για ένα γεύμα ή απλώς για να γεμίσει
Φέτος ο Μίλτος κλείνει τριάντα χρόνια προσωπικής δισκογραφίας, και τα γιορτάζει μαζί μας. Χρόνια πλούσια, γεμάτα σημαντικές συνεργασίες, αξέχαστες γνωριμίες που εξελίχθηκαν σε φιλίες ζωής,