
Ο αγαπημένος μας και βραβευμένος με ένα αστέρι Michelin, Λευτέρης Λαζάρου μαγείρεψε εχθές για τον πρώην πλανητάρχη Μπάρακ Ομπάμα ένα γεύμα που χώρεσε μέσα όλη την Ελλάδα.

Το γαστρονομικό event έλαβε χώρα στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος μέσα στα πλαίσια της επίσκεψης του Ομπάμα στην Ελλάδα για το Obama Foundation Leaders. Το γεύμα αστραπή διήρκησε μόλις τριάντα λεπτά που ήταν όμως αρκετά για να κατενθουσιάσουν τον πρώην πλανητάρχη συγχαίροντας έτσι εγκάρδια τον Λευτέρη Λαζάρου.
Ο Λευτέρης και η ομάδα του ετοίμασαν για τους εκλεκτούς καλεσμένους ένα αριστοτεχνικό ριζότο με κρόκο Κοζάνης, γαρίδες, σφυρίδα με αυγολέμονο και αγκινάρες. Οι εποχιακές φράουλες αποτέλεσαν πηγή έμπνευσης για το επιδόρπιο πιάτο που έφερε την υπογραφή ενός από τους κορυφαίους pastry chefs του εστιατορίου Βαρούλκο.


Η Ευρώπη αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο υποδέχεται τους ταξιδιώτες και το 2025 σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής. Από πιο αυστηρές διαδικασίες στα

Η νέα άφιξη στον χώρο της ιταλικής κουζίνας στο νησί, ακούει στο όνομα Little Italy. Θα το βρεις αφού περάσεις κι εσύ με το δεξί

Ο Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου ολοκλήρωσε με επιτυχία τη φετινή διοργάνωση του Παγκύπριου Διαγωνισμού Μαγειρικής και Ζαχαροπλαστικής στο πλαίσιο της έκθεσης C.C.A. HORECA GASTRO 2025. Η

Μια σπουδαία στιγμή για την ελληνική γαστρονομία σηματοδότησε η φετινή αξιολόγηση του Taste Atlas, καθώς η Γραβιέρα Νάξου ανακηρύχθηκε το καλύτερο τυρί στον κόσμο για
