Πήγαμε στην ταβέρνα του Καμασιά και σου λέμε 5 λόγους για να πας κι εσύ

Βραβευμένη ταβερνούλα στο Παραλίμνι που αγαπάμε πολύ, όπως την αγαπάνε κι οι χιλιάδες πιστοί της θαμώνες, που δεν την αποχωρίζονται με τίποτα. Τώρα θα μου πεις, γιατί τόση αγάπη; Έχω να σου πω πρώτα απ΄ όλα ότι κι εσύ θα πας για τους παραδοσιακούς, μα συνάμα ψαγμένους και εντυπωσιακούς σε παρουσίαση, μεζέδες της, με πολλά από τα προϊόντα να είναι αυστηρά, τοπικά.

Θα πας γιατί εκεί μπορείς να φτιάξεις, αν το θες, το δικό σου μενού, επιλέγοντας τα πιάτα της παρέας, αλλά και της αρεσκείας σου, ανάλογα με τις διατροφικές ανάγκες του καθενός.  Μέγα λόγος για να κλείσεις τραπέζι και το φρέσκο τους ψαράκι, που παραλαμβάνουν κάθε πρωί από τους ψαράδες της περιοχής, το οποίο θα στο ψήσουν όπως εσύ επιθυμείς, στο τηγάνι, στη σχάρα ή στον ατμό.

Αναμφίβολα θα ξαναπάς, γιατί ο  Ανδρέας Καμασιάς και το έτερόν του ήμισυ, Ντανιέλα, θα σου ψήσουν τα καλύτερα φιλέτα και εξειδικευμένες βοδινές κοπές στη σχάρα, συνοδευμένα με ταιριαστές σάλτσες και φρεσκότατα, μα πρωτίστως καλοφτιαγμένα συνοδευτικά. Φυσικά και θα πας, γιατί στην πανέμορφή του αυλή, οι ευγενέστατοί του άνθρωποι και τα παιδιά της οικογένειας των ιδιοκτητών, θα σε κάνουν να νιώσεις, μαζί με την παρέα σου, σαν στο σπίτι σου.

Δαιδάλου 23, Παραλίμνι, 5281

23 825144

Τελευταία Νέα

Share:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn
On Key

Related Posts