![](https://fineanddine.com.cy/wp-content/uploads/2024/07/pexels-chaitaastic-2031706-Large-300x169.jpeg)
Πόσο αλλάζουν τα πράγματα και γενικά πόσο διαφοροποιήθηκαν τα όσα διδάσκαμε στη διοίκηση επιχειρήσεων, στο marketing ή στην εκπαίδευση προσωπικού. Μιλούσαμε μπροστά σε γεμάτες αίθουσες με ενθουσιώδες δυναμικό προσωπικό και ανθρώπους που θα κρατούσαν τα μικρά και τα μεγάλα ηνία των επιχειρήσεων, όντας σίγουροι ότι τα πάντα που αφορούν το προσωπικό π.χ ενός εστιατορίου, είναι θέμα εκπαίδευσης. Σήμερα μιλάμε για άλλα. Πώς να βρεις άτομα να δουλέψουν μαζί σου.
Όχι πώς να τα εκπαιδεύσεις, αλλά πώς να τα βρεις και πώς να τα κρατήσεις κοντά σου όταν τα βρεις. Πού ξανακούστηκε να έχουμε μόνιμη αγγελία για ένα μήνα για διευθυντική θέση σε εστιατόριο με μισθό €2000 και να έχει ενδιαφερθεί ένα άτομο μόνο για προσωπική συνέντευξη. Τι κάνουμε λάθος; Τι έχει συμβεί στον πλανήτη στην μετά τον κορωνοϊό επόχη; Πού πήγαν οι άνθρωποι και κανείς δεν απαντά στις κραυγές αγωνίας μας για πρόσληψη προσωπικού;
Πείτε μας την άποψη σας στα comments:
Επιτέλους ήρθε κι αυτή, για να παίρνεις την απόφαση ευκολότερα και να φεύγεις για την χώρα των ατελείωτων λιβαδιών με τουλίπες, αλλά και στην πρωτεύουσα
Ο Φιλόκυπρος Πολυκάρπου, ιδιοκτήτης του βραβευμένου Ταβερνείου το Ιστορικόν στον Άγιο Δομέτιο, μιλά στο FINE & DINE και στον Nick Andrew για το case study ταβερνείο του, τα μυστικά της επιτυχίας, αλλά και τις απαιτήσεις
Ceviche λαυράκι θα φτιάξεις αυτές τις μέρες και μάλιστα γραμμένο με πάσα λεπτομέρεια από τον ταλαντούχο σεφ Χαράλαμπο Χαραλάμπους. Φρόντισε μόνο το ψαράκι σου, που
Είμαι χρόνια πολλά στον χώρο της εστίασης, διατηρώντας με τη γυναίκα μου μια παραδοσιακή ταβέρνα. Πελάτες μπήκαν πολλοί, ο καθένας με τα ωραία του, τα
Καλοκαίρι, ήλιος, θάλασσα. Ίσως τα τρία βασικά συστατικά των διακοπών για την πλειοψηφία των ανθρώπων. Έλα όμως που αν βρεθείς στο πολυτελές Parklane a Luxury