
Μπροστά από τον πιο πολυσυζητημένο πίνακα του κόσμου, αυτό της Μόνα Λίζα, εντός του πιο επισκέψιμου μουσείου του κόσμου, το Λούβρο, ο Γάλλος πρόεδρος Μακρόν, έκανε τις προάλλες, βαρύγδουπες δηλώσεις.
Η Τζοκόντα, που για χάρη της τραβάνε τουρίστες και ντόπιοι το ψωφόκρυο και τον καύσωνα για να τη δούνε, μεταφέρεται σε δικό της, μεγάλο χώρο, που για να μπεις σε αυτό, θα πληρώνεις άλλο εισιτήριο.
Είδηση δεύτερη, μέχρι το 2031, θα δημιουργηθεί δεύτερη, μεγάλη είσοδος για το Μουσείο του Λούβρου για να μη γινόμαστε σαρδέλες μπροστά στη γυάλινη πυραμίδα. Τρίτο ρεζουμέ είναι ότι θα γίνει μεγάλη ανακαίνιση αρκετών εκατοντάδων εκατομμυρίων και ……αγαπητοί μου τουρίστες το εισιτήριο εισόδου θα πρέπει να ακριβύνει……όπως ακριβαίνουν όλα δηλαδή.
Φωτογραφικό υλικό από “in.gr”





Η σύντομη διαδρομή από Λευκωσία, ανάμεσα στα καταπράσινα λιβάδια, τους ελαιώνες και το υπέροχο τοπίο με πρωταγωνιστή την κυπριακή φύση, είναι το πρώτο σου κρατούμενο.

Σας γράφω με ειλικρίνεια και αρκετή απογοήτευση, λίγους μόλις μήνες πριν ανοίξει το εστιατόριό μου στη Λευκωσία, τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Πίστευα ότι το μεγαλύτερο άγχος

Γιορτινή ατμόσφαιρα, κομψός σχεδιασμός και ξεχωριστές γλυκές προτάσεις Σε γιορτινό κλίμα και χριστουγεννιάτικη διάθεση άνοιξε ξανά τις πόρτες του στη Λεμεσό το ζαχαροπλαστείο Pralina την

Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού

Η UNESCO έκανε ένα ιστορικό βήμα, ανακηρύσσοντας την ιταλική κουζίνα ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια απόφαση με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς για
