
Η περιγραφή των καθηκόντων μου από τον διευθυντή του Λεμεσιανού εστιατορίου που προσελήφθηκα πρόσφατα ως hostess, ήταν σαφέστατη. “Απαντώ στα τηλέφωνα για κρατήσεις και πληροφορίες, στέκομαι στην είσοδο με τα tablet κρατήσεων για να υποδέχομαι τον κόσμο που είτε έχει, είτε δεν έχει κράτηση και τέλος, τον οδηγώ στο τραπέζι του.








Μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας, γεμάτη χαρά, αρώματα και διεθνείς επιρροές, ζήσαμε όσοι βρεθήκαμε στο διήμερο γαστρονομικό event που πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο Cor Gastronomy. Ένα υψηλού

Η UNESCO έκανε ένα ιστορικό βήμα, ανακηρύσσοντας την ιταλική κουζίνα ως άυλη πολιτιστική κληρονομιά της ανθρωπότητας. Πρόκειται για μια απόφαση με ιδιαίτερη βαρύτητα, καθώς για
